Τέλος στο θρίλερ με το Boeing της Air Canada - Προσγειώθηκε στη Μαδρίτη

Τέλος στο θρίλερ με το Boeing της Air Canada - Προσγειώθηκε στη Μαδρίτη

Ενα πραγματικό θρίλερ εξελίχθηκε στη Μαδρίτη με ένα αεροσκάφος της Air Canada. Παρουσίασε μηχανικό πρόβλημα και έκανε βόλτες πάνω από το αεροδρόμιο Μπαράχας μέχρι να προσγειωθεί με επιτυχία. Παρουσίασε πρόβλημα στον τροχό και στον κινητήρα. Συγκλονίζει το μήνυμα του κυβερνήτη του αεροσκάφους. Δείτε LIVE εικόνα από τη Μαδρίτη.

Το θρίλερ με το Boeing  767 στο οποίο επέβαιναν 128 επιβάτες ξεκίνησε δύο ώρες πριν όταν ο κυβερνήτης ζήτησε να επιστρέψει και να κάνει αναγκαστική προσγείωση στη Μαδρίτη και συγκεκριμένα το αεροδρόμιο Μπαράχας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένα τμήμα του συστήματος προσγείωσης του αεροπλάνου έπεσε και μπήκε σε έναν από τους κινητήρες του.

Από τοτε ξεκίνησε ένα θρίλερ με το αεροσκάφος να κάνει βόλτες πάνω από το αεροδρόμιο προσπαθώντας να αδειάσει καύσιμα ώστε να μπορέσει να προσγειωθεί.

Σύμφωνα με την ΑΕΝΑ, τη διαχειρίστρια εταιρεία του αεροδρομίου, ο κυβερνήτης ενημέρωσε τον πύργο ελέγχου 30 λεπτά με την απογείωση του αεροσκάφους και ζήτησε να του δώσουν διάδρομο για κατεπείγουσα προσγείωση. Η εταιρεία δεν ήταν σε θέση να δώσει περισσότερες διευκρινίσεις. Ωστόσο, το μεγαλύτερο συνδικάτο των πιλότων της Ισπανίας ανέφερε ότι το πρόβλημα οφείλεται στο γεγονός ότι ένα τμήμα του συστήματος προσγείωσης του αεροσκάφους έπεσε και μπήκε σε έναν από τους κινητήρες του.

 Αποκλειστικό ηχητικό με την ενημέρωση του πιλότου προς τους επιβάτες για το πρόβλημα στον τροχό και την αναγκαστική επιστροφή στη Μαδρίτη έδωσε στο Twitter η εφημερίδα El Mundo

Δείτε βίντεο με το αεροσκάφος να κάνει κύκλους

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα