Κόμπι Μπράιαντ: Ραγίζουν καρδιές τα πρώτα λόγια της συζύγου του μετά την τραγωδία

Η Βανέσα Μπράιαντ, η σύζυγος του αδικοχαμένου Κόμπι Μπράιαντ του θρύλου του μπάσκετ που έχασε τη ζωή του όταν το ελικόπτερο που επέβαινε με την 13χρονη κόρη του συνετρίβη στο Καλαμπάσας της Καλιφόρνια ήταν πάντα χαμηλών τόνων και ο λογαριασμός της στο Ίνσταγκραμ ήταν κλειστός παρόλο που είχε ενάμισι εκατομμύριο ακολούθους.

Συγκλονισμένη από την τραγωδία που συνέβη στην οικογένειά της και το χαμό του άντρα της και του παιδιού, αλλά και τρομερά συγκινημένη από το παγκόσμιο κύμα αγάπης και συμπαράστασης από επώνυμους και ανώνυμους άνοιξε τον λογαριασμό της στο Ίνσταγκραμ και το Τουίτερ για να στείλει ένα μήνυμα στον κόσμο που στέκεται στο πλευρό της.

Η συγκινητική φωτογραφία της Βανέσα Μπράιαντ στο Instagram

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

My girls and I want to thank the millions of people who’ve shown support and love during this horrific time. Thank you for all the prayers. We definitely need them. We are completely devastated by the sudden loss of my adoring husband, Kobe — the amazing father of our children; and my beautiful, sweet Gianna — a loving, thoughtful, and wonderful daughter, and amazing sister to Natalia, Bianka, and Capri. We are also devastated for the families who lost their loved ones on Sunday, and we share in their grief intimately. There aren’t enough words to describe our pain right now. I take comfort in knowing that Kobe and Gigi both knew that they were so deeply loved. We were so incredibly blessed to have them in our lives. I wish they were here with us forever. They were our beautiful blessings taken from us too soon. I’m not sure what our lives hold beyond today, and it’s impossible to imagine life without them. But we wake up each day, trying to keep pushing because Kobe, and our baby girl, Gigi, are shining on us to light the way. Our love for them is endless — and that’s to say, immeasurable. I just wish I could hug them, kiss them and bless them. Have them here with us, forever. Thank you for sharing your joy, your grief and your support with us. We ask that you grant us the respect and privacy we will need to navigate this new reality. To honor our Team Mamba family, the Mamba Sports Foundation has set up the MambaOnThree Fund to help support the other families affected by this tragedy. To donate, please go to MambaOnThree.org. To further Kobe and Gianna’s legacy in youth sports, please visit MambaSportsFoundation.org. Thank you so much for lifting us up in your prayers, and for loving Kobe, Gigi, Natalia, Bianka, Capri and me. #Mamba #Mambacita #GirlsDad #DaddysGirls #Family

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vanessa Bryant (@vanessabryant) στις29 Ιαν, 2020 στις 4:59 μμ PST

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η σύζυγος του Κόμπι Μπράιαντ ανέβασε μία οικογενειακή φωτογραφία, όπου μαζί με τις τέσσερις κόρες τους, ποζάρουν χαμογελαστοί. Μάλιστα, η Τζιάνα, η κόρη της οποία ο Κόμπι θεωρούσε διάδοχό του, τον αγκαλιάζει δείχνοντας την αδυναμία που του είχε.  Στην φωτογραφία του προφίλ της, έβαλε τον σύζυγο και την κόρη της από ένα All Star Game την ώρα που την κρατάει αγκαλιά, με τα μηνύματα να πέφτουν «βροχή» από τον κόσμο. Μέσα σε μία ώρα από την στιγμή που έκανε το ποστάρισμα, πήρε πάνω από 5,5 εκ. like, με τα συλλυπητήρια από τον κόσμο να είναι αμέτρητα.

Τι γράφει στο μήνυμά της

"Οι κόρες μου κι εγώ θέλουμε να ευχαριστήσουμε τα εκατομμύρια των ανθρώπων που μας δείχνουν τη στήριξη και την αγάπη τους αυτή την δύσκολη ώρα. Ευχαριστώ για όλες τις προσευχές σας, τις χρειαζόμαστε. Είμαστε συντετριμμένες από την ξαφνική απώλεια του λατρεμένου μου συζύγου, Κόμπο- τον εκπληκτικό πατέρα των παιδιών μας και την όμορφη γλυκιά μου Τζιάνα- ένα αξιαγάπητο, σκεπτόμενο και υπέροχο παιδί και εκπληκτική αδελφή για τις Νατάλια, Μπιάνκα και Κάπρι. Είμαστε επίσης συντετριμμένες και για τις οικογένειες των υπολοίπων επιβατών του ελικοπτέρου που έχασαν τη ζωή τους την Κυριακή και μοιραζόμαστε τη θλίψη μας μαζί τους. Δεν υπάρχουν πολλά λόγια για να περιγράψουμε τον πόνο μας. Παρηγορούμαι με το ότι ο Κόμπι και η Τζίτζι γνώριζαν ότι αγαπήθηκαν βαθιά. Είμαστε ευλογημένοι που τους είχαμε στη ζωή μας. Εύχομαι να ήταν μαζί μας για πάντα. Δεν είμαι σίγουρη πώς θα είναι οι ζωές μας από εδώ και πέρα και είναι αδύνατον να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς αυτούς. Αλλά ξυπνάμε κάθε μέρα, προσπαθώντας να προχωρήσουμε γιατί ο Κόμπι και η Τζίτζι θα μας δίνουν το φως τους με τον δικό τους τρόπο. Η αγάπη μας για εκείνους είναι ατελείωτη. Μακάρι να μπορούσα να τους αγκαλιάσω, να τους φιλήσω, να τους αισθανθώ. Θα τους έχουμε για πάντα μαζί μας. Σας ευχαριστώ που πάντα είστε δίπλα μας, στη χαρά και τη λύπη μας και που μας στηρίζετε. Σας ζητώ να μας δώσετε τον σεβασμό και την ιδιωτικότητα που χρειαζόμαστε για να πορευθούμε στην καινούρια πραγματικότητα. Για να τιμήσουμε τη μνήμη του, το "Mamba Sports Foundation" ίδρυσε ένα ταμείο, το "MambaOnThree Fund" για να συνδράμουμε στη στήριξη των άλλων οικογενειών που επηρεάστηκαν από την τραγωδία".

 Η νέα φωτογραφία στο προφίλ της είναι η εξής:

Η ανάρτηση με την αδικοχαμένη Τζιάνα

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

#mambacita

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vanessa Bryant (@vanessabryant) στις15 Ιαν, 2020 στις 8:52 μμ PST

Η 37χρονη Βανέσα Μπράιαντ και ο Κόμπι ήταν παντρεμένοι από το 2001, και είχαν συμπληρώσει 19 χρόνια γάμου. Είχαν αποκτήσει τέσσερις κόρες και πολύ συχνά πόζαραν οικογενειακώς όπως στη συγκινητική φωτογραφία από την Ημέρα των Ευχαριστιών πριν από λίγους μήνες. Πρωτότοκη κόρη τους ήταν η Natalia Diamante poy γεννήθηκε τον Ιανουάριο του 2003, δευτερότοκη η Gianna Maria-Onore, που ήταν στο μοιραίο ελικόπτερο μαζί με τον πατέρα της, και είχε γεννηθεί τον Μάιο του 2006, τρίτη η Bianka Bella γεννήθηκε τον Δεκέμβριο του 2016 και τελευταία η Capri Kobe που γεννήθηκε μόλις πριν από λίγους μήνες, και συγκεκριμένα τον Ιούνιο του 2019.

Η Βανέσα γεννήθηκε στις 5 Μαΐου 1982 και με τον Κόμπι Μπράιαντ παντρεύτηκαν το 2001. Κάποτε, ο Κόμπι είχε πει ότι γνώρισε τη μετέπειτα σύζυγό του το 1999. Εκείνος ήταν 21 ετών και εκείνη 17. Σύμφωνα, δε, με αμερικανικά Μέσα, ο Κόμπι έκανε πρόταση γάμου στη Βανέσα έξι μήνες μετά τη γνωριμία τους. Η Βανέσα Μπράιαντ έκανε αίτηση διαζυγίου το 2011, αναφέροντας «αγεφύρωτες διαφορές» ως αιτία διαζυγίου. Ωστόσο, το 2013 το ζευγάρι ανακοίνωσε ότι σταμάτησε τη διαδικασία του διαζυγίου, και μάλιστα μετά την επανασύνδεσή τους απέκτησαν άλλες δύο κόρες.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα