Κόμπι Μπράιαντ: Δεν έμεινε σχεδόν τίποτα από το ελικόπτερο – Σοκαριστικές εικόνες

Σοκαριστικές είναι οι εικόνες από τον τόπο του δυστυχήματος που κόστισε τη ζωή στον Κόμπι Μπράιαντ, στην 13χρονη κόρη του Τζίτζι και σε ακόμη 7 ανθρώπους.

Όπως βλέπετε στα εναέρια πλάνα που δημοσιεύει το National Transportation Safety Boar δεν έχει μείνει σχεδόν τίποτα από το μοιραίο ελικόπτερο Sikorsky S-76B που συνετρίβη σε μία πλαγιά στην περιοχή Καλαμπάσας της Καλιφόρνια.

Τα ελάχιστα συντρίμμια είναι διάσπαρτα σε μια περιοχή έκτασης 150 μέτρων, με τους αξιωματούχους να λένε πως το αεροσκάφος καταστράφηκε πλήρως και κάηκε κατά το ήμισυ.

Μία ρόδα και ένα κομμάτι της ουράς του ελικοπτέρου έχουν μείνει λίγο πιο αναλλοίωτα. Το συγκεκριμένο ελικόπτερο λιμουζίνα ήταν το αγαπημένο του θρύλου του NBA, που έμελλε να έκανε το τελευταίο του ταξίδι το βράδυ (ώρα Ελλάδας) της Κυριακής 29 Ιανουαρίου

Για εννέα μέτρα δεν κατάφερε ο πιλότος να περάσει το ελικόπτερο πάνω από τον λόφο

Νέα συγκλονιστικά στοιχεία δόθηκαν στη δημοσιότητα για τα τελευταία λεπτά της μοιραίας πτώσης του ελικοπτέρου Σικόρσκι, το οποίο παρέσυρε στον θάνατο τον θρύλο του NBA Κόμπι Μπράιαντ, την κόρη του Τζιάνα και ακόμα επτά ανθρώπους.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η Εθνική Υπηρεσία για την Ασφάλεια των Μεταφορών, το ελικόπτερο έπεφτε με πολύ μεγάλη ταχύτητα, που κάλυπτε τα 610 μέτρα το λεπτό, και η πρόσκρουση στον λόγο ήταν σφοδρότατη.

Μάλιστα, για μόλις εννέα μέτρα δεν κατάφερε να περάσει πάνω από τον λόφο, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ.

Όπως φαίνεται ο πιλότος πετούσε στα τυφλά, καθώς το μοιραίο ελικόπτερο δεν έφερε σήμα προειδοποίησης εδάφους.

Στην τελευταία επικοινωνία με τον πύργο ελέγχου, ο πιλότος είχε ενημερώσει πως θα ανέβει σε μεγάλο ύψος για να αποφύγει την πυκνή ομίχλη που επικρατούσε στην περιοχή.

Από τα συντρίμμια του ελικοπτέρου έχουν πλέον ανασυρθεί και οι εννέα σοροί, εκ των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί οι πέντε. Ανάμεσα σε αυτές είναι και το νεκρό σώμα του Κόμπι Μπράιαντ, το οποίο ταυτοποιήθηκε μέσω δακτυλικών αποτυπωμάτων.

 

newsbeast

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα