Η σπάνια εξομολόγηση της Κέιτ Μίντλετον: Πέρασα δύσκολα, ένιωσα απομονωμένη

Η σπάνια εξομολόγηση της Κέιτ Μίντλετον: Πέρασα δύσκολα, ένιωσα απομονωμένη

Ως μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, η Κέιτ Μίντλετον έχει καταφέρει να κερδίσει την αγάπη του κόσμου. Φυσικά δεν είχε μόνο η Μέγκαν δυσκολίες μέσα στην οικογένεια. Η δούκισσα του Κέιμπριτζ σε μια σπάνια προσωπική εξομολόγηση, είπε ότι όταν μόλις είχε γεννήσει τον πρίγκιπα Τζορτζ, πέρασε δύσκολες στιγμές. Τις οποίες ωστόσο αντιμετώπισε διακριτικά και χωρίς να δημιουργήσει εντάσεις στο παλάτι. 

Σε από τις πιο δύσκολες στιγμές της αναφέρθηκε κατά την επίσκεψή της στο νηπιαγωγείο Ely & Caerau Children’s Centre, το οποίο βρίσκεται στο Κάρντιφ της Ουαλίας.

Σε μια σπάνια εξομολόγηση, η Δούκισσα του Κέιμπριτζ θέλησε να δείξει ότι και εκείνη είχε αντιμετωπίσει δυσκολίες ως νέα μητέρα. 

Είπε λοιπόν ότι την περίοδο που είχε φέρει στο κόσμο το πρώτο της παιδί, τον πρίγκιπα Τζορτζ, είχαν ζήσει για μικρό  χρονικό διάστημα στο νησί Ανγκλσέι της Ουαλίας. Λόγω του ότι ο Γουίλιαμ έλειπε αρκετές ώρες, εκείνη περνούσε αρκετές ώρες εντελώς μόνη με το μωρό τους. 

«Ήταν η πρώτη χρονιά και τότε μόλις είχα γεννήσει τον Τζορτζ. Τότε, ο Γουίλιαμ εργαζόταν για ζητήματα που είχαν να κάνουν με την έρευνα και διάσωση. Και τότε ήρθαμε εδώ στη μέση του Ανγκλσέι με ένα μικροσκοπικό μωρό. Αισθανόμουν τόσο απομονωμένη, τόσο αποκομμένη. Δεν είχα κανέναν από την οικογένεια μου κοντά και ο Γουίλιαμ έκανε νυχτερινές βάρδιες. Μακάρι τότε να είχα ένα κέντρο σαν αυτό».

thetoc

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ Κόσμος

-
Σχολιάστε το άρθρο: