Μεξικό: Νεκροί δύο ηθοποιοί κατά τη διάρκεια γυρισμάτων τηλεοπτικής σειράς

Κατά τη διάρκεια πρόβας μιας σκηνής σε εξωτερικό χώρο, στα γυρίσματα της τρίτης σεζόν της μεξικανικής τηλεοπτικής σειράς «Sin Miedo a la Verdad» («Χωρίς Φόβο της Αλήθειας»), δύο ηθοποιοί έπεσαν από γέφυρα και σκοτώθηκαν.

 

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ομίλου Televisa, ο Χόρχε Ναβάρο Σάντσες και ο Λούις Χεράρντο Ριβέρα πέθαναν το βράδυ της Πέμπτης, ωστόσο δεν έδωσαν περισσότερες λεπτομέρειες.

 

Η ανακοίνωση αναφέρει ότι η παραγωγή ήταν σε επικοινωνία με τις αρχές της Πόλης του Μέξικο και ότι η οικογένεια της Televisa «θρηνεί για τον χαμό των δυο ηθοποιών».

 

«Οι προσευχές μας είναι για τους συγγενείς του Χόρχε και Λούις Χεράρντο, στους οποίους εκφράζουμε θερμά συλλυπητήρια», δήλωσε η Televisa, σύμφωνα με το ABC News.

 

Πέρα από το «Χωρίς Φόβο της Αλήθειας», ο Σάντζες πρόσφατα συμμετείχε στη σειρά του Netflix «Monarca» και ο Ριβέρα στη δημοφιλή σειρά του δικτύου Telemundo «El Senor de los Cielos» (”Ο Κύριος των Ουρανών”).

 

Η σειρά που έκανε πρεμιέρα το 2018, εστιάζει σε έναν νεαρό χάκερ ο οποιός χρησιμοποιεί τις δεξιότητές του για να βοηθήσει θύματα εγκληματικών πράξεων, διαφθοράς και άλλων αδικιών.

www.cnn.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα