Μικρή Μαντλίν: Νέα στοιχεία για την εξαφάνιση που συγκλόνισε τον κόσμο

Μικρή Μαντλίν: Νέα στοιχεία για την εξαφάνιση που συγκλόνισε τον κόσμο

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας τα τελευταία 24ωρα σχετικά με την πολύκροτη υπόθεση της εξαφάνισης της μικρής Μαντλίν ΜακΚαν, που εξαφανίστηκε στις 3 Μαΐου 2007 από το ξενοδοχείο όπου έμενε με τους γονείς στο θέρετρο Πράια Ντα Λουζ της Πορτογαλίας.

Η κυκλοφορία του βιβλίο Hunting Killers από τον πρώην ντετέκτιβ, Mark Williams – Thomas, έρχεται να προσθέσει μερικά ακόμη ερωτήματα σχετικά με την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν… Όπως δημοσιεύουν τα Βρετανικά μέσα ενημέρωσης και όσα υποστηρίζει ο συγκεκριμένος πρώην ντετέκτιβ που συμμετείχε ως ένα βαθμό και στις έρευνες στο παρελθόν, ο δράστης της απαγωγής φαίνεται να εκμεταλλεύτηκε μία μικρή αλλά ιδιαίτερα σημαντική λεπτομέρεια

Συγκεκριμένα, όπως αποκαλύπτει ο Mark Williams – Thomas, ο δράστης φαίνεται ότι εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι μία κάμερα ασφαλείας, η οποία εστίαζε στο δωμάτιο της μικρής Μαντλίν, ήταν εκείνη την περίοδο εκτός λειτουργίας!

Όπως σημειώνει ο ίδιος, «η μικρή Μαντλίν έπεσε θύμα ενός δράστη, ο οποίος δεν είχε στοχοποιήσει από την αρχή το θύμα του. Περιπλανιόταν στην περιοχή αλλά και γύρω από το συγκεκριμένο διαμέρισμα, και έπεσε τυχαία πάνω στην Μαντλίν…». Το γεγονός ότι η κάμερα ασφαλείας ήταν εκτός λειτουργίας, σημειώνει ο ντετέκτιβ, ακόμη και αν δεν το γνώριζε ο δράστης, καθιστά σχεδόν αδύνατο να εντοπιστούν τα ίχνη της μικρής Μαντλίν.

Όπως υποστηρίζει χαρακτηριστικά στο βιβλίο του, «η υπόθεση δεν έχει λυθεί γιατί μία κάμερα δεν λειτουργούσε, έτσι ο δράστης δεν μπορεί να ανιχνευτεί». «Η Μαντλίν είναι πολύ δύσκολο να είναι ζωντανή», καταλήγει στο βιβλίο του.

Πηγή: dailymail.co.uk

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα