Μυστήριο στη Βοστώνη: Γυναίκα και δυο παιδιά νεκροί σε πεζοδρόμιο

Μυστήριο στη Βοστώνη: Γυναίκα και δυο παιδιά νεκροί σε πεζοδρόμιο

Θρίλερ στη Βοστώνη όπου ανήμερα των Χριστουγέννων μια γυναίκα και δυο μικρά παιδιά, ηλικίας έως πέντε ετών, βρέθηκαν νεκροί σε πεζοδρόμιο στο κέντρο της πόλης, έξω από πολυώροφο κτίριο πάρκινγκ.

Η πρώτη εκτίμηση των αρχών για τους τρεις θανάτους μυστήριο στη Βοστώνη είναι πως η γυναίκα και τα παιδιά (άγνωστο για την ώρα αν είναι παιδιά της) έπεσαν στο κενό από την ταράτσα του κτιρίου.

 

Στην ταράτσα του γκαράζ, αστυνομικοί βρήκαν ένα μαύρο SUV, με τρεις πόρτες ανοιχτές. Το αυτοκίνητο ήταν σταθμευμένο κοντά στην άκρη της ταράτσας, απ’ όπου εικάζεται πως έπεσαν στο κενό η γυναίκα και τα παιδιά.

 

Οι αστυνομικοί έχουν λίγα στοιχεία στα χέρια τους για την τραγική υπόθεση. Σύμφωνα με τον αρχηγό της αστυνομικής διεύθυνσης Βοστόνης Γουίλιαμ Γκρος, η γυναίκα και τα παιδιά βρέθηκαν χωρίς ζωτικές ενδείξεις στο πεζοδρόμιο και ο θάνατός τους διαπιστώθηκε σε τοπικό νοσοκομείο.

 

Ερωτηθείς κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για το εάν τα τρία θύματα μπορεί να πήδηξαν στο κενό, ο Γκρος απάντησε: «Δεν μπορώ να το γνωρίζω αυτό, και σίγουρα δεν θα βιαστούμε να βγάλουμε συμπεράσματα ούτε θα κάνουμε εικασίες».

 

Ο Γκρος δήλωσε ότι η αιτία και ο τρόπος θανάτου θα καθοριστούν από την ιατροδικαστική υπηρεσία ενώ η αστυνομία χειρίζεται την υπόθεση ως «έρευνα για θανάτους». Δεν έχουν εξακριβωθεί η ταυτότητα, η ηλικία και η σχέση των τριών θυμάτων, δήλωσε ο Γκρος, σημειώνοντας ότι οι αρχές εκτιμούν πως τα δύο παιδιά ήταν ηλικίας «ως πέντε ετών».

www.newsit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα