Τη γνώρισε στο διαδίκτυο, τη σκότωσε, την τεμάχισε και την πέταξε στα σκουπίδια

Τη γνώρισε στο διαδίκτυο, τη σκότωσε, την τεμάχισε και την πέταξε στα σκουπίδια

Ένας 37χρονος έμπορος ναρκωτικών από την Κολομβία σκότωσε μία 25χρονη που γνώρισε μέσω διαδικτύου και στη συνέχεια τεμάχισε τη σορό της και πέταξε τα κομμάτια σε κάδους απορριμμάτων, σύμφωνα με τα όσα φέρεται να ομολόγησε στους αστυνομικούς.
 
Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η Daily Mail, άνδρες της ισπανικής αστυνομίας διεξάγουν έρευνες για να εντοπίσουν τα κομμάτια της σορού της άτυχης Μάρτα Κάλβο Μπουρόν.
Τα ίχνη της 25χρονης χάθηκαν στις 7 Νοεμβρίου έπειτα από το ραντεβού που είχε κλείσει μέσω site γνωριμιών με τον 37χρονο σε σπίτι που ο ίδιος είχε νοικιάσει στη Βαλένθια.
Η ισπανική Αστυνομία αρχικά θεωρούσε ότι ο 37χρονος είχε διαφύγει στην Ιταλία, ωστόσο όταν παραδόθηκε αποκάλυψε ότι όλο αυτό το διάστημα κρυβόταν και πως ποτέ δεν είχε φύγει από τη χώρα.
Ο 37χρονος που είχε συλληφθεί στην Ιταλία το 2008 για διακίνηση ναρκωτικών, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι παραδόθηκε έπειτα από πίεση που δεχόταν από μέλη της οικογένειας του.
 
Οι άνδρες της Αστυνομίας έχουν διεξάγει έρευνες στο σπίτι του 37χρονου καθώς και στο αυτοκίνητό του, καθώς είναι πιθανό με αυτό να μετέφερε τα μέλη της σορού της άτυχης γυναίκας.
 
Μετά τη σύλληψη του 37χρονου, εκπρόσωπος της κυβέρνησης για την περιοχή της Βαλένθια ανέφερε: “Ο 37χρονος έχει συλληφθεί, βρίσκεται στην Ισπανία και θα ανακριθεί σχετικά με την υπόθεση εξαφάνισης της Μάρτα. Η υπόθεση που βρίσκεται στο τραπέζι είναι ότι η γυναίκα δέχτηκε βίαιη επίθεση, η οποία είναι πιθανό να προκάλεσε τον θάνατό της”.

enikos.gr/Daily Mail

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα