Στη φυλακή 22χρονη που έκλεψε και πούλησε ένα μωρό για 1.500 λίρες

Σε επτά χρόνια φυλάκιση καταδικάστηκε η 22χρονη Asel Zhapanova η οποία έκλεψε ένα νεογέννητο κοριτσάκι από μαιευτήριο του Καζακστάν και στη συνέχεια το πούλησε για 1.500 λίρες.

Η Asel Zhapanova έκλεψε το παιδί από το Περιφερειακό Νοσοκομείο Μητρότητας «Taraz», το οποίο βρίσκεται στη νότια επαρχία «Jambyl» του Καζακστάν.

Όπως αποκαλύπτει βίντεο το οποίο αναρτήθηκε στα διεθνή ΜΜΕ, η νεαρή κοπέλα εισήλθε στον θάλαμο του νοσοκομείου και όταν είδε πως η μητέρα του απομακρύνθηκε από το δωμάτιο, έβαλε το παιδί μέσα σε έναν σάκο και το πήρε μαζί της. Φορούσε ένα ροζ μακρύ φόρεμα και είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

Οι αξιωματικοί της αστυνομίας μόλις έγινε η καταγγελία έλεγξαν αμέσως όλες τις κάμερες παρακολούθησης που ήταν τοποθετημένες στο νοσοκομείο και έτσι μπόρεσαν να εντοπίσουν τη γυναίκα κατά τη διάρκεια της πώλησης του βρέφους.

Ο αστυνομικός Zharaskan Akberdiev, ο οποίος έχει αναλάβει την υπόθεση, είπε σε δηλώσεις του: «Η γυναίκα και το μωρό βρέθηκαν σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου κοντά στο νοσοκομείο. Μόλις είχε πουλήσει το παιδί για 1.576 λίρες και συνελήφθη μαζί με τους αγοραστές».

 

newsbeast

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ