Φρίκη στην Ισπανία: Άνδρας ομολόγησε ότι τεμάχισε γυναίκα και σκόρπισε τα κομμάτια της

Φρίκη στην Ισπανία: Άνδρας ομολόγησε ότι τεμάχισε γυναίκα και σκόρπισε τα κομμάτια της

Μια φρικιαστική ιστορία έρχεται στο φως της δημοσιότητας από την Ισπανία, καθώς ένας 37χρονος Κολομβιανός ομολόγησε τη δολοφονία μιας γυναίκας, με την οποία έκλεισε ραντεβού μέσω διαδικτύου, αλλά στη συνέχεια όχι μόνο της αφαίρεσε τη ζωή, αλλά την τεμάχισε και διασκόρπισε τα κομμάτια της σε πολλούς κάδους απορριμμάτων.

Αυτό έβαλε την Αστυνομία της χώρας σε διαδικασία αναζήτησης ευρημάτων από το σώμα της άτυχης γυναίκας, προκειμένου να στοιχειοθετήσει και με στοιχεία τα όσα ανέφερε ο Χόρχε Ιγνάσιο Πάλμα, σχετικά με το τι έκανε στην Μάρτα Κάλβο Μπαρόν, όπως μεταδίδει η Daily Mail.

Η 25χρονη εξαφανίστηκε στις 7 Νοεμβρίου, μετά τη συνάντηση που είχαν στο ενοικιασμένο από τον Κολομβανό σπίτι, στην πόλη της Βαλένθια. Όπως φαίνεται, τουλάχιστον σύμφωνα με όσα ομολόγησε ο ίδιος ο Πάλμα, αυτό συνέβη επειδή εκείνος τη δολοφόνησε.

Ο Πάλμα είχε εγκατασταθεί στην Ισπανία μετά τη σύλληψή του για εμπορία ναρκωτικών, στην Ιταλία, το 2008. Ήταν ο βασικός ύποπτος για την υπόθεση και οι Αρχές της ιβηρικής χώρας θεωρούσαν ότι είχε φύγει για την Ιταλία.

Ήδη το όνομά του είχε συνδεθεί με προηγούμενη αστυνομική έρευνα, τον Απρίλιο, καθώς οι αστυνομικοί ανακάλυψαν πως ήταν ο τελευταίος πελάτης μιας ιερόδουλης, που άφησε την τελευταία της πνοή στο δωμάτιο πορνείου, επίσης στη Βαλένθια.

Τα ισπανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ένα εργοστάσιο αποβλήτων που συλλέγει οικιακά απορρίμματα από την περιοχή στην οποία ζούσε ο Πάλμα, πήρε εντολή να σταματήσει τις εργασίες του την Τετάρτη (04/12), προκειμένου να διευκολυνθεί ο εντοπισμός κομματιών του σώματος της Μάρτα, μετά τα όσα υποστήριξε ο καθ' ομολογία δολοφόνος της.

 

newsbeast

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα