Big Brother: Ανάγκασαν παίκτρια να δει το video της σeξουαλικής επίθεσης που υπέστη

Big Brother: Ανάγκασαν παίκτρια να δει το video της σeξουαλικής επίθεσης που υπέστη

Η ισπανική έκδοση του Big Brother δέχεται… πυρά μετά την δημοσιοποίηση ενός βίντεο που κάνει τον γύρο του κόσμου. Το απόσπασμα αυτό δεν προβλήθηκε ποτέ στον τηλεοπτικό “αέρα”, ωστόσο πλέον έχει διαρρεύσει και κάνει τον γύρο του κόσμου.

Πρωταγωνίστρια μια διαγωνιζόμενη που ονομάζεται Carlota Prado και η οποία έχει καταγγείλει πως δέχθηκε σeξουαλική επίθεση από έναν συμπαίκτη της στο δημοφιλές reality, κατά την διάρκεια ενός πάρτι μέσα στο σπίτι, δύο χρόνια πριν.

Στο απόσπασμα που διέρρευσε, η γυναίκα φαίνεται στο λεγόμενο “δωμάτιο επικοινωνίας” όπου η παραγωγή φέρεται να της δείχνει το επίμαχο απόσπασμα της φερόμενης ως επίθεσης που η νεαρή γυναίκα είχε καταγγείλει.

Η γυναίκα κλαίει, βάζει τα χέρια της στο πρόσωπο και “οργώνει” το δωμάτιο γεμάτη νευρικότητα, ενώ κάποια στιγμή ακούγεται να παρακαλά να ανοίξει η πόρτα για να φύγει, μόνο για να ακουστεί “εντολή” από την παραγωγή να παραμείνει στο δωμάτιο.

“Σε παρακαλώ, Σούπερ, σταμάτα τώρα σε παρακαλώ” ακούγεται να λέει η Prado απευθυνόμενη στην παραγωγή, όσο βλέπει τον εφιάλτη που κατήγγειλε να περνά μπροστά από τα μάτια της.

Στην φερόμενη επίθεση, η Prado κατήγγειλε πως ο συμπαίκτης της -ονόματι Lopez, με τον οποίο είχε ξεκινήσει σχέση μέσα στο Big Brother- την βοήθησε να πάει στο κρεβάτι και στο βίντεο η γυναίκα ακούγεται να του λέει “όχι, δεν μπορώ”.

Τι καταγγέλλει η γυναίκα πως συνέβη στο σπίτι του Big Brother

Σύμφωνα πάντα με τα όσα καταγγέλλει η γυναίκα, ο Lopez πήγε μαζί της στο κρεβάτι και προχώρησε σε ερωτικές πράξεις ενώ εκείνη κοιμόταν για κάποια λεπτά.

Λέγεται πως σταμάτησε όταν η παραγωγή του Big Brother του μίλησε μέσω των ηχείων.

Ο διαγωνιζόμενος απομακρύνθηκε από το παιχνίδι την επόμενη μέρα και λίγες ώρες μετά ζητήθηκε από την γυναίκα να μεταβεί στο “δωμάτιο επικοινωνίας” του Big Brother, όπου και λέγεται πως προβλήθηκε το βίντεο, με την ίδια να “ανακαλύπτει” εκείνη την ώρα τι είχε συμβεί.

Ο Lopez αρνείται τις κατηγορίες και ο δικηγόρος του, Antonio Madrid, είπε στο BBC πως πέρασε την βραδιά φροντίζοντας την Prado επειδή είχε πιει αρκετά.

Εκπρόσωποι της εταιρείας παραγωγής του Big Brother στην Ισπανία ανέφεραν την φερόμενη ως επίθεση στην αστυνομία, παρόλο που η ίδια η Prado αρχικά επέλεξε να μην κάνει κάποια καταγγελία.

Πέρασε αρκετές ημέρες σε ένα ξενοδοχείο και επέστρεψε στο Big Brother, ενώ κατήγγειλε το περιστατικό επίσημα κάποιους μήνες μετά.

Η σeξουαλική επίθεση στην Ισπανία “ισοδυναμεί” με τον βιασμό και επιφέρει ποινή φυλάκισης από 15 έως 20 χρόνια, ενώ η σeξουαλική κακοποίηση θεωρείται λιγότερο σοβαρό έγκλημα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα