Σεισμός στην Αλβανία: Η αγωνιώδης διάσωση παιδιού από συντρίμμια

Σεισμός στην Αλβανία: Η αγωνιώδης διάσωση παιδιού από συντρίμμια

Τουλάχιστον τρεις άνθρωπος έχασαν τη ζωή τους καθώς μέσα στον πανικό του ο ένας πήδησε από κτίριο, ανακοίνωσε το υπουργείο Άμυνας της Αλβανίας, μερικές ώρες μετά τον ισχυρό σεισμό 6,4 βαθμών που έπληξε τη χώρα.

Συγκεκριμένα, ο σεισμός σημειώθηκε στις 03:53 τοπική ώρα (04:53 ώρα Ελλάδας) και πρόκειται για τη δεύτερη ισχυρή δόνηση μέσα σε ένα δίμηνο. Η δόνηση κατατρομοκράτησε χιλιάδες πολίτες που βγήκαν στους δρόμους, ορισμένοι με βρέφη στα χέρια. Οι πληροφορίες λίγο μετά τις 8:30 ώρα Ελλάδος ανέφεραν πως οι νεκροί από τον σεισμό είναι τρεις.

Σε ένα από τα κτίρια που κατέρρευσαν μετά τον νέο ισχυρό σεισμό στην Αλβανία εγκλωβίστηκε ένα μικρό αγόρι. Δίπλα του, νεκρή σύμφωνα με το Report Tv, μια ηλικιωμένη γυναίκα, πιθανόν η γιαγιά του.

Η προσπάθεια για τον απεγκλωβισμό του έχει καταγραφεί καρέ καρέ. Το παιδί είχε παγιδευτεί στα συντρίμμια, δίπλα στο άψυχο σώμα της ηλικιωμένης γυναίκας.

Τα συγκλονιστικά video δείχνουν πολίτες να προσπαθούν να βγάλουν το παιδί από τα συντρίμμια με τα χέρια τους, την ώρα που σκαπτικό μηχάνημα επιχειρεί να απομακρύνει τα ερείπια.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα