Κλώτσησε την έγκυο σύντροφο του και της φώναζε "θα σκοτώσω και εσένα και το παιδί"

Κλώτσησε την έγκυο σύντροφο του και της φώναζε "θα σκοτώσω και εσένα και το παιδί"

Ένας 32χρονος άνδρας που κλώτσησε την έγκυο κοπέλα του στο στομάχι και απειλούσε να σκοτώσει εκείνη και το παιδί μπήκε στην φυλακή.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, ο Αλεξάντερ Σίμπσον χτύπησε την κοπέλα του, που ήταν 14 εβδομάδων στο σπίτι τους μετά από ένα παιχνίδι με αλκοόλ.

Ο 32χρονος την έσυρε από τα μαλλιά και την πήγε στον πάνω όροφο του σπιτιού, της χτύπησε το κεφάλι στον τοίχο και άρχισε να την κλωτσάει στην κοιλιά.

Ο ίδιος δήλωσε ένοχος και παραδέχτηκε ότι την απείλησε και προσπάθησε να τον σκοτώσει, ωστόσο ο δικαστής δεν του απέδωσε ποινή φυλάκισης επειδή ισχυρίστηκε πως είχε «παγιδευτεί» σε αυτή την σχέση.

Το θύμα από την επίθεση έκανε μελανιές και είχε κράμπες στο στομάχι, ενώ ευτυχώς το μωρό δεν έπαθε τίποτα.

Το ζευγάρι έβγαινε από τον Ιανουάριο και τον Μάιο η κοπέλα έμεινε έγκυος. Τον Αύγουστο επέστρεψε σπίτι ένα βράδυ και βρήκε τον Σιμπσον μεθυσμένο στον καναπέ του σπιτιού προτού βγει έξω και επιστρέψει τα ξημερώματα.

«Είδε τον δράστη να την πλησιάσει, την άρπαξε και την ανέβασε πάνω από τις σκάλες. Της φώναζε "θα σκοτώσω και εσένα και το μωρό, δεν ξέρεις τι είμαι ικανός να κάνω"».

Το θύμα κατάφερε να το σκάσει και να πάει στο υπνοδωμάτιο όπου κάλεσε την αστυνομία.

«Την ακολούθησε και την άρπαξε από το στήθος και την πέταξε στο κρεβάτι με αποτέλεσμα να χτυπήσει το κεφάλι της στον τοίχο.

Χρησιμοποιήσε και τα δυο του χέρια και την έπιασε από τον λαιμό πριν φτάσει η αστυνομία. Αλλά η γυναίκα φοβόταν να τους πει την αλήθεια έτσι η αστυνομία έφυγε» είπε ο δικηγόρος του θύματος.

Ο ίδιος καταδικάστηκε με 9 μήνες φυλάκιση και 18 μήνες με 100 ώρες υποχρεωτικής εργασίας.

Ο δικαστής είπε στον Σίμπσον: «Ένιωσε πως αυτή η σχέση σου τελείωσε και προχώρησε γρήγορα, με αποτέλεσμα να νιώσεις παγιδευμένος.

Αλλά δεν είχες το κουράγιο να την τελειώσεις, με αποτέλεσμα να ξεσπάσεις πάνω της. Ήταν άσχημο για εκείνη επειδή δεν είχες το κουράγιο να της πεις πως θέλεις να χωρίσετε».

Η συνήγορος του Σου Χερστ, είπε πως ο 32χρονος υπέφερε από διάφορα ψυχολογικά προβλήματα.

Στο δικαστήριο ειπώθηκε πως δεν θέλει κάποια επαφή με το αγέννητο μωρό.

 

news

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα