Τσακώθηκε με τη σύζυγό του και τη σκότωσε με το καυτό λάδι της φριτέζας

Τσακώθηκε με τη σύζυγό του και τη σκότωσε με το καυτό λάδι της φριτέζας

Ένας 71χρονος ιδιοκτήτης ταχυφαγείου στην Ουαλία με το παραδοσιακό fish and chip, δολοφόνησε τη σύζυγό του με καυτό λάδι από τη φριτέζα.

Όπως αναφέρει ο Guardian, ο Τζόφρι Μπραν και η επί 30 χρόνια σύζυγός του Μέιβις Μπραν είχαν οικονομικά προβλήματα πολλούς μήνες πριν το τραγικό περιστατικό και οι τσακωμοί τους ήταν συχνοί.

Σύμφωνα με τον εισαγγελέα: «Τα τρομερά εγκαύματα που υπέστη η γυναίκα δεν ήταν αποτέλεσμα ενός ατυχήματος, αλλά προκλήθηκαν από τον σύζυγό της ο οποίος σκόπιμα έριξε πάνω της μία φριτέζα με καυτό λάδι».

Το περιστατικό συνέβη τον Οκτώβρη του 2018 και σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά μέσω της δίκη, η άτυχη γυναίκα μόλις δέχθηκε την επίθεση κάλεσε μία φίλη της στο τηλέφωνο ζητώντας βοήθεια, λέγοντάς της πως ο άντρας της έριξε το καυτό λάδι από τη φριτέζα.

Η φίλη της δολοφονημένης γυναίκας, Κάρολιν Μόργκαν, κατέθεσε πως το θύμα με δάκρυα στα μάτια της έλεγε ότι φοβόταν πως ο σύζυγός της θα την σκοτώσει.

Αρχικά ο 71χρονος ιδιοκτήτης του ταχυφαγείου είχε πει στις Αρχές πως η σύζυγός του είχε ένα ατύχημα με τη φριτέζα, με αποτέλεσμα το λάδι που έβραζε να πέσει πάνω της και να της προκαλέσει εγκαύματα. Ακόμη και τώρα ο δράστης αρνείται τις κατηγορίες για δολοφονία, με τη δίκη να συνεχίζεται.

Να σημειωθεί πως η σύζυγός του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, με τους γιατρούς να αναφέρουν πως έχει εγκαύματα στο 46% του κορμιού της και κατέληξε έπειτα από έξι ημέρες νοσηλείας.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα