Έπεισε την κοπέλα του πως τον δολοφόνησαν και τον είδε τυχαία μπροστά της

Ο άνθρωπος μπορεί να θεωρηθεί και είδωλο, όχι φυσικά για την πράξη του αλλά για το σενάριο που σκέφτηκε.

Μια κοπέλα στην Αυστραλία ένιωσε απίστευτη έκπληξη όταν είδε μπροστά της ολοζώντανο τον «νεκρό» πρώην της.

Σύμφωνα με το gazzetta.gr η γυναίκα είχε σχέση μαζί του όταν εκείνη ήταν 18 κι αυτός 21 ετών. Όλα πήγαιναν καλά όταν ένα βράδυ εκείνος επέστρεψε με σπασμένο χέρι στο σπίτι.

Τον ρώτησε τι συνέβη κι εκείνος της είπε πως χρωστάει σε έναν γκάνγκστερ λεφτά. Εκείνη τότε προσφέρθηκε να του δώσει το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό με την προϋπόθεση φυσικά να της τα επιστρέψει.

Όμως ο 21χρονος, του οποίου το όνομα δεν έχει αποκαλυφθεί για νομικούς λόγους, είχε άλλα σχέδια.

Μετά που του δάνεισε τα χρήματα εκείνος άρχισε σιγά σιγά να αδειάζει το σπίτι της με τα έπιπλα να εξαφανίζονται το ένα μετά το άλλο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα μαζί με το κόστος των επίπλων να χρωστάει στην κοπέλα περισσότερα από 2000 δολάρια.

Έτσι λίγο καιρό μετά, με σενάριο... επιστημονικής φαντασίας, ούτε λίγο ούτε πολύ την έπεισε πως πέθανε! Ο λόγος προφανής: Να μην της επιστρέψει τα χρήματα.

Συγκεκριμένα η μητέρα του της είπε πως ο 21χρονος δολοφονήθηκε, όπως αναφέρει η Daily Mail.

Η κοπέλα, που ονομάζεται Ρέιτσελ, πένθησε αλλά συνέχισε την ζωή της. Ο άνδρας, ο οποίος ήταν σεφ στο επάγγελμα - και ζωντανός φυσικά- συνέχισε και εκείνος την δική του.

Μια μέρα, μετά από δυο χρόνια, η κοπέλα πήγε να φάει σε εστιατόριο της περιοχής όπου μετά από διάλογο με την σερβιτόρα διαπίστωσε ότι είναι ολοζώντανος και μάλιστα τον είδε και του έκανε σκηνή.

Το ακόμα πιο απίστευτο είναι πως η μητέρα του την πήρε τηλέφωνο και της έκανε σκηνή κατηγορώντας την πως ο γιος της έχασε την δουλειά του εξαιτίας της.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, μετά από λίγο καιρό τον είδε σε άλλο εστιατόριο και εκείνος έκανε πως δεν την ήξερε!

Ο άνθρωπος θα μπορούσε να είναι άνετα σεναριογράφος στο Χόλιγουντ...

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα