Έσσεξ: Θρίλερ με τη νταλίκα της φρίκης - "Κλειδί" οι ταυτότητες των 39 θυμάτων

Έσσεξ: Θρίλερ με τη νταλίκα της φρίκης - "Κλειδί" οι ταυτότητες των 39 θυμάτων

Εξακολουθεί να κρατείται ο 25χρονος οδηγός της νταλίκας μέσα στην οποία βρέθηκαν 39 πτώματα, στο Έσσεξ, στην Αγγλία.

Ο Μο Ρόμπινσον, είναι ύποπτος για ανθρωποκτονία, για τις σορούς που βρέθηκαν στο κοντέινερ, όταν εκείνος έφτασε σε περιοχή του Έσσεξ, στον Τάμεση από το Βέλγιο.

Ο ίδιος δεν έχει καταθέσει κάτι, ενώ την ίδια ώρα οι αστυνομικοί στη Βόρεια Ιρλανδία, τη χώρα καταγωγής και διαμονής του νεαρού οδηγού, έχουν κάνει εφόδους σε δύο σπίτια εκεί, αναζητώντας στοιχεία που θα μπορούσαν να υποδείξουν ενδεχόμενη εμπλοκή του σε οργανωμένη συμμορία, χωρίς όμως να έχει διαπιστωθεί κάτι.

Όπως ανακοίνωσε η Βρετανική αστυνομία, το φορτηγό έφτασε στο Purfleet προερχόμενο από το Zeebrugge του Βελγίου και στάθμευσε στην Thurrock  Areea στις 12.30 πμ. την Τετάρτη.

Εικάζεται ότι ο νεαρός οδήγησε από το σπίτι του, σε ένα μικρό χωριό κοντά στο Portadown της Βόρειας Ιρλανδίας το περασμένο Σαββατοκύριακο (19 & 20.10.2019) και συνέλεξε το κοντέινερ από το λιμάνι του Purfleet αργά το βράδυ της Τρίτης (22.10.2019), όπως αναφέρει το ant1news.gr. Το φορτηγό του μεταφέρθηκε αργότερα στο Waterglade Industrial Park του Thurrock.

Το υπουργείο Εξωτερικών της Βουλγαρίας ανακοίνωσε ότι το φορτηγό είναι εγγεγραμμένο στη χώρα και ιδιoκτήτρια είναι Ιρλανδή υπήκοος.

Ο πρωθυπουργός της Μπορίσοφ δήλωσε πως η Βουλγαρία δεν έχει καμία σχέση με τους θανάτους και το φορτηγό έχει να πατήσει σε βουλγαρικό έδαφος από το 2017. Επιπλέον, απέκλεισε το ενδεχόμενο οι νεκροί να είναι βουλγαρικής υπηκοότητας.

Οι έρευνες για την υπόθεση συνεχίζονται, με τη διαδρομή του φορτηγού να αναμένεται να δώσει κάποιες πρώτες απαντήσεις, αυτό όμως που δηλώνουν οι εκπρόσωποι των βρετανικών Αρχών πως έχει προτεραιότητα είναι η ταυτοποίηση των θυμάτων, διαδικασία η οποία προβλέπεται να είναι μακρά. Το μόνο σίγουρο μέχρι στιγμής είναι ότι πρόκειται για 38 ενήλικες και έναν έφηβο.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα