Ο τρισεγγονός του Ναπολέοντα Βοναπάρτη παντρεύτηκε την δισεγγονή του αυτοκράτορα της Αυστρίας!

Ο τρισεγγονός του Ναπολέοντα Βοναπάρτη παντρεύτηκε την δισεγγονή του αυτοκράτορα της Αυστρίας!

Ο απόγονος του Ναπολέοντα Βοναπάρτη... το πήρε το κορίτσι και ο αυτοκρατορικός γάμος έχει μετατραπεί στο απόλυτο viral του σαββατοκύριακου. Δεκάδες γαλαζοαίματοι έδωσαν το Σάββατο το παρών στους γάμους του 33χρονου Ζαν Κριστόφ Ναπολέοντα Βοναπάρτη – του Οίκου της Γαλλίας – και της 31χρονης κόμισσας Ολυμπίας Ντ΄Άρκο Ζίνεμπεργκ, του οίκου των Αψβούργων.

Ο γαμπρός είναι τρισεγγονός του Ναπολέοντα Βοναπάρτη και η νύφη δισεγγονή του τελευταίου αυτοκράτορα της Αυστρίας και τρισεγγονή της δεύτερης συζύγου του Ναπολέοντα, της Αρχιδούκισσας Μαρίας Λουίζας των Αψβούργων. Ο αυτοκρατορικός γάμος έγινε στον καθεδρικό ναό Saint Louis des Invalides, στο Παρίσι.

Κι αν και ο γάμος του Ναπολέοντα Βοναπάρτη με την δεύτερη σύζυγό του το 1810 έγινε απλά για να εξασφαλίσει ο Γάλλος αυτοκράτορας έναν ισχυρό σύμμαχο στον πόλεμο με τη Βρετανία και την Ρωσία, οι μακρινοί απόγονοί τους, που ένωσαν τις ζωές τους στο Παρίσι, δήλωσαν πριν την τελετή πως ο γάμος τους είναι αποτέλεσμα αγάπης και όχι πολιτικών φιλοδοξιών.

Παρά την βροχή, το ζευγάρι φάνηκε να καταδιασκεδάζει! Η νύφη έλαμπε μέσα στο μάξι ολόλευκο νυφικό της, μια δημιουργία του οίκου Oscar De La Renta, με εξαιρετικά μακρύ πέπλο το οποίο κρατούσε η αδελφή της νύφης, κόμισσα Τζιορτζιάνα κατά την είσοδο στην εκκλησία, αλλά και μετά, όταν το ζευγάρι αναχώρησε με ένα αντίκα κόκκινο DS Citroen. 

Φωτογραφίες: Reuters.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα