Ηθοποιός απείλησε να σκοτώσει την πρώην σύζυγό του και αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει

Ηθοποιός απείλησε να σκοτώσει την πρώην σύζυγό του και αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει

Σε σκληρή δικαστική μάχη με την τέως σύζυγό του για την κηδεμονία της 6χρονης κόρης του έχει εμπλακεί ο πασίγνωστος σταρ του Χόλιγουντ Τζέρεμι Ρένερ ο οποίος πρωταγωνιστεί στους "Εκδικητές" και τη σειρά ταινιών "Επικίνδυνη Αποστολή" στο πλευρό του Τομ Κρουζ.

Τις τελευταίες ώρες έρχονται στη δημοσιότητα συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τον ηθοποιό από την πρώην σύζυγό του Σόνι η οποία σε έγγραφα καταγγέλλει ότι ο Ρένερ είναι εθισμένος σε ναρκωτικά και αλκοόλ ενώ επιχείρησε να τη σκοτώσει αλλά και να αυτοκτονήσει.

Ο ίδιος ο Τζέρεμι αντεπιτίθεται λέγοντας ότι η Σόνι κατασκευάζει στοιχεία επειδή είναι εκνευρισμένη που η σχέση τους τελείωσε και επιζητεί οικονομικό όφελος. Μάλιστα, επιμένει ότι δεν έχει πρόβλημα εθισμού με ναρκωτικά ή άλκοόλ και υποστηρίζει ότι υποβάλλεται συχνά σε τεστ για χρήση ναρκωτικών ώστε να απαντήσει στους ισχυρισμούς της πρώην συζύγου του τονίζοντας ότι αυτή είναι που έχει πρόβλημα με τα ναρκωτικά ενώ είναι εθισμένη και με το σεξ κάτι που απεικονίζεται στις δημιουργίες της γλύπτριας, όπως επισημαίνει.

Επίσης, ο Τζέρεμι απαντά στη Σόλι λέγοντας ότι προσέλαβε ειδικό επί της ψυχικής υγείας ώστε να παρακολουθεί τις συναντήσεις του με την 6χρονη κόρη του Άβα και να αποδείξει ότι είναι νηφάλιος αλλά και ικανός γονιός. Παράλληλα, υποστηρίζει ότι η Σόνι εξαπολύει τις επιθέσεις και τις κατηγορίες της παράλληλα με την προβολή ταινιών του ώστε να του επιφέρει κακή δημοσιότητα στη διάρκεια των προωθητικών εκστρατειών των ταινιών.

Όπως υπογραμμίζει, οι ισχυρισμοί της πηγάζουν από τα ψυχολογικά της προβλήματα και επιθυμεί το δικαστήριο να της δώσει όσο το δυνατόν λιγότερο χρόνο με το παιδί τους ώσπου να λάβει θεραπεία και να αποδείξει ότι μπορεί να ξεπεράσει την εμμονή της με τον Ρένερ. Στον ένα χρόνο γάμου τους, όπως ισχυρίζεται ο Τζέρεμι, η Σόνι περηφανευόταν ότι καπάρωσε έναν "Εκδικητή" και αστειευόταν ότι ήθελε να γνωρίσει σε όλες τις φίλες της το υπόλοιπο καστ των ταινιών ώστε να καπαρώσουν και αυτές έναν "Εκδικητή".

Εκπρόσωπος του Τζέρεμι είπε στο ΤΜΖ ότι "το καλό της κόρης του Άβα ήταν πάντα και συνεχίζει να είναι ο πρωταρχικός στόχος του. Αυτό είναι ένα θέμα για το οποίο θα αποφασίσει το δικαστήριο. Είναι σημαντικό να επισημάνουμε ότι το δράμα που περιγράφεται στους ισχυρισμούς της Σόνι είναι μονομερείς και εκφράζονται σε ένα έγγραφο που έχει έναν συγκεκριμένο στόχο στο μυαλό της".

Από την πλευρά της. η Σόνι, σε έγγραφα που δημοσιεύει το ΤΜΖ αποκαλύπτει ότι ο Ρένερ ήταν υπό την επήρεια κοκαΐνης και αλκοόλ όταν άρχισε να απειλεί ότι θα τη σκοτώσει και θα αυτοκτονήσει, χώνοντας ένα όπλο στο στόμα του.Η Σόνι ζητεί από τον δικαστή να αλλάξει την εντολή του και να της δώσει την πλήρη κηδεμονία της 6χρονης Άβα με επιτηρούμενες επισκέψεις από τον Τζέρεμι. Ισχυρίζεται ότι τον προηγούμενο Νοέμβριο που ήταν σε κλαμπ, υπό την επήρεια κοκαΐνης και αλκοόλ άρχισε να λέει ότι θα σκοτώσει τη Σόνι λέγοντας σε κάποιον ότι δεν την άντεχε πια και ήθελε να τη "στείλει".

Όπως περιγράφεται στα έγγραφα, ο Τζέρεμι έβαλε το όπλο στο στόμα του απειλώντας ότι θα αυτοκτονήσει ενώ πυροβόλησε στο ταβάνι ενώ η Άβα κοιμόταν στην κρεβατοκάμαρα. Η Σόνι ισχυρίζεται ότι ο Τζέρεμι έχει ιστορικό με τη χρήση ουσιών, ενώ την κακοποιούσε λεκτικά και συναισθηματικά. Επίσης, γράφει ότι ήταν διαρκώς υπό την επήρεια ναρκωτικών όταν είχε τη φυσική κηδεμονία της Άβα. Σύμφωνα με τα έγγραφα, ο Τζέρεμι άφησε κοκαΐνη στο μπάνιο την οποία μπορούσε να βρει η Άβα.

Πάντως, ο Τζέρεμι υποστηρίζει επίσης ότι η Σόνι έστειλε διέρρευσε γυμνές φωτογραφίες του στον νομικό που διαχειρίζεται την υπόθεση της κηδεμονίας της κόρης τους για να τον δυσφημήσει ενώ είναι αυτή που είναι εθισμένη από ναρκωτικά και σεξ.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα