Αυτή η φωτογραφία ενός βετεράνου που παρελαύνει μόνος, έχει συγκινήσει τους χρήστες του διαδικτύου

Αυτή η φωτογραφία ενός βετεράνου που παρελαύνει μόνος, έχει συγκινήσει τους χρήστες του διαδικτύου

Αυτή η συγκινητική φωτογραφία λήφθηκε από τον φωτογράφο Aleksandr Petrosyan και ανέβηκε στο Imgur πριν από τρία χρόνια από τον χρήστη Korolyeva.

Απεικονίζει έναν βετεράνο του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου, ο οποίος παρελαύνει μόνος του στη παρέλαση που διοργανώνεται κάθε χρόνο στη Ρωσία κατά την «Ημέρα της Νίκης».

Η εν λόγω φωτογραφία έχει κάνει το γύρο του κόσμου στα social media τις τελευταίες ημέρες καθώς οι χρήστες του διαδικτύου έχουν συγκινηθεί από το απλό αλλά ισχυρό μήνυμα της. Δεν είναι τυχαίο ότι μέχρι σήμερα, τη συγκεκριμένη φωτογραφία την έχουν δει πάνω από 2 εκατομμύρια άνθρωποι στο Imgur!

Ο ανώνυμος Ρώσος βετεράνος έχει καρφιτσώσει στα ρούχα του τα μετάλλια του, με το ένα του χέρι κρατάει ένα μπαλόνι και μερικά λουλούδια, ενώ με το άλλο σκουπίζει τα δάκρυα από τα μάτια του.

Ο ηλικιωμένος βετεράνος είναι ο μοναδικός από τους συντρόφους του που ζει ακόμη. Αλλά αυτό καθόλου δεν τον πτόησε. Παρέλασε μόνος του, συγκινημένος και περήφανος για την χώρα του.

Μια εικόνα που πραγματικά αξίζει όσο χίλιες λέξεις..

Κοιτάζοντας την εικόνα, πολλοί χρήστες του Imgur άφησαν τα σχόλια τους.

Ένας από αυτούς με το ψευδώνυμο «LuckyTrouble» έγραψε:

«Αυτός ήταν ένας απολύτως καταστροφικός πόλεμος για τη Ρωσία. Είτε αυτά είναι δάκρυα λύπης για την απώλεια των φίλων του, είτε δάκρυα χαράς για τη γιορτή, του αξίζουν συγχαρητήρια».

Ο «ober» τόνισε:

«Κανένα μετάλλιο δεν φέρνει πίσω ό, τι χάθηκε».

Ενώ ο «Thuperduper» έγραψε:

«Απλά θέλω να τον αγκαλιάσω».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα