Ερωτικό παιχνίδι βγήκε εκτός ελέγχου, 29χρονος κατηγορείται για ανθρωποκτονία

Κατηγορίες για φόνο αντιμετωπίζει και επισήμως ένας 29χρονος μετά τον θάνατο της Βρετανίδας εκατομμυριούχου συντρόφου του, σε ένα ερωτικό παιχνίδι που φαίνεται να βγήκε εκτός ελέγχου.


Ο Marc Shatzle είχε συλληφθεί από την αστυνομία τον περασμένο Απρίλιο, ενώ η 22χρονη κληρονόμος σύντροφός του Florence Reed είχε βρεθεί νεκρή μέσα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, όπου έμενε το ζευγάρι, στην Ελβετία.

Ελβετικά μέσα ενημέρωσης, όπως αναμεταδίδει το nine.com.au, ανέφεραν πως η νεαρή γυναίκα είχε πεθάνει από ασφυξία. Πηγή της εισαγγελίας είχε κάνει λόγο για ερωτικό παιχνίδι που είχε κακό τέλος.

Σύμφωνα με την τοπική αστυνομία, η 22χρονη είχε βρεθεί νεκρή λίγο πριν τις 7 το πρωί, ήταν όμως ήδη αργά για κάθε προσπάθεια ανάνηψής της.

Ο Shatzle αντιμετωπίζει πλέον επισήμως κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση και υπεξαίρεση. Εκπρόσωπος της αστυνομίας της Ελβετίας εξήγησε πως η έρευνα είναι σε εξέλιξη και δεν αποκλείεται με την ολοκλήρωσή της ο άνδρας να αντιμετωπίσει την ελαφρύτερη κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια.

Η Reed είναι κληρονόμος γνωστής οικογενείας του North Yorkshire, η οποία ασχολείται με την εκτροφή καθαρόαιμων αλόγων κούρσας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ