Πονοκέφαλος για τον Μπόρις Τζόνσον: Καταγγελίες για ανάρμοστη συμπεριφορά όταν ήταν δήμαρχος Λονδίνου

Πονοκέφαλος για τον Μπόρις Τζόνσον: Καταγγελίες για ανάρμοστη συμπεριφορά όταν ήταν δήμαρχος Λονδίνου

Μπλεξίματα φαίνεται πως έχει ο Μπόρις Τζόνσον την ώρα που η κατάσταση στη Βρετανία εξακολουθεί να είναι δύσκολο αναφορικά με το Brexit. Εξετάζονται καταγγελίες για ανάρμοστη συμπεριφορά όταν ήταν δήμαρχος στο Λονδίνο.

Η δημοτική αρχή στο Λονδίνο ανακοίνωσε ότι ανέφερε τον πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον στην αρμόδια υπηρεσία της βρετανικής αστυνομίας για το ενδεχόμενο διεξαγωγής έρευνας, σχετικά με καταγγελίες κι αναφορικά με ανάρμοστη συμπεριφορά του και την εμπλοκή μιας Αμερικανίδας επιχειρηματία, την περίοδο που ο ίδιος ήταν δήμαρχος του Λονδίνου.

Η αρμόδια αρχή (Greater London Authority -GLA) δήλωσε χθες ότι ανέφερε ένα “ζήτημα συμπεριφοράς” σχετικά με τον Τζόνσον στο Ανεξάρτητο Γραφείο Συμπεριφοράς της Αστυνομίας (IOPC), το οποίο διερευνά σχετικές καταγγελίες.

Η αναφορά έγινε μετά από καταγγελίες που δημοσιεύτηκαν για πρώτη φορά, στην εφημερίδα “ The Sunday Times” και για την περίοδο που ο Τζόνσον ήταν δήμαρχος.

Ο Τζόνσον φέρεται ότι δεν γνωστοποίησε τις σχέσεις του με την επιχειρηματία Τζένιφερ Αρκουρί, η οποία είχε λάβει δημόσιες χρηματοδοτήσεις χιλιάδων λιρών.

 

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα