Θρασύδειλος Τούρκος χαστούκισε κοπέλα μέσα στο λεωφορείο επειδή φορούσε σορτς

Θρασύδειλος Τούρκος χαστούκισε κοπέλα μέσα στο λεωφορείο επειδή φορούσε σορτς

Οι κάμερα ασφαλείας του λεωφορείου κατέγραψε το περιστατικό και το δικαστήριο που δίκασε τον άνδρα δεν δυσκολεύτηκε να του επιβάλλει ποινή φυλάκισης πέντε μηνών.

Η επίθεση έγινε τον Ιούνιο του 2017 κατά τη διάρκεια του Ραμαζανιού και σε αυτό έχτισε την υπερασπιστική του γραμμή ο Τούρκος. Είπε ότι το σορτς της τον προσέβαλε. Δράστης είναι ο Ερκάν Κιζιλατές και θύμα η 21 ετών Ασνά Σαγκλέμ. Αμέσως μετά την απόφαση του δικαστηρίου η κοπέλα δήλωσε: «Το δυσάρεστο περιστατικό σε βάρος μου πριν από δύο χρόνια επιτέλους τελείωσε με χαμόγελο για μένα».

Σύμφωνα με το νόμο ο Ερκάν θα εκτίσει τουλάχιστον 25 ημέρες μέσα στη φυλακή.

Οι κάμερες κατέγραψαν την Ασνά να κάθεται στη θέση της στο λεωφορείο στην Κωνσταντινούπολη. Εντελώς ξαφνικά ο Ερκάν σηκώνεται την σκαμπιλίζει και πάει να κατέβει στη στάση από την ανοιχτή πόρτα. Η κοπέλα του ορμάει δίχως αποτέλεσμα και ο δράστης βγαίνει από το λεωφορείο. Οι κάμερες κατέγραψαν την 21 ετών κοπέλα να σωριάζεται στο πάτωμα του οχήματος και να κλαίει. Είναι χαρακτηριστικό ότι κανείς από τους επιβάτες δεν επενέβη όταν ο δράστης χαστούκισε την Ασνά.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα