Πρόσφυγας κρατούσε όμηρο μωρό σε πόλη της Γερμανίας

Πρόσφυγας κρατούσε όμηρο μωρό σε πόλη της Γερμανίας

Ένας πρόσφυγας προκάλεσε συναγερμό στις Αρχές της πόλης Βίσμαρ, στην Γερμανία, με την κατάσταση ομηρίας να λήγει ευτυχώς ανίμακτα!

Οι αστυνομικές δυνάμεις κατάφεραν να αντιμετωπίσουν κατάσταση ομηρίας στην πόλη της Γερμανίας, Βίσμαρ, στο τοπικό γραφείο της υπηρεσίας αλλοδαπών, όπου ένας πρόσφυγας από την Αφρική, που φέρεται να είναι Γκανέζος, κρατούσε όμηρο βρέφος για περίπου πέντε ώρες. Ειδική μονάδα ελευθέρωσε το μωρό και έθεσε υπό κράτηση τον άνδρα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το βρέφος μπορεί να είναι το παιδί του άνδρα, που το χρησιμοποιεί ως μέσο άσκησης πίεσης προς της αρχές για να τον αφήσουν να μείνει στη Γερμανία.

Οι ίδιες πηγές τονίζουν πως ο άνδρας φέρεται να είναι άοπλος.

Οι τοπικές αστυνομικές Αρχές έχουν αποκλείσει το κτίριο και βρίσκονται ήδη σε διαδικασία διαπραγματεύσεων με τον άνδρα. Όλοι οι υπάλληλοι στα γραφεία της Υπηρεσίας Αλλοδαπών έχουν εγκαταλείψει το κτίριο, σύμφωνα με την επικεφαλής της τοπικής διοίκησης Κέρστιν Βάις.

Η κατάσταση του βρέφους παρακολουθείται από γιατρό, καθώς ο φερόμενος γονιός του προσπαθεί να πείσει τις αρχές να προχωρήσουν σε τεστ πατρότητας που θα μπορούσε ουσιαστικά να τον σώσει από την απέλασή του από τη Γερμανία.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα