Η blogger που συγκλονίζει: Αυτό είναι το τελευταίο μου βίντεο, διαγνώστηκα με καρκίνο στον εγκέφαλο

Η blogger που συγκλονίζει: Αυτό είναι το τελευταίο μου βίντεο, διαγνώστηκα με καρκίνο στον εγκέφαλο

Η 49χρονη Samantha Last από το Νόρφολκ είναι beauty blogger. Πριν από λίγες μέρες ξύπνησε με αφόρητο πονοκέφαλο, τόσο δυνατό που ζήτησε παυσίπονα, κάτι που δεν έκανε ποτέ.

«Χρειάστηκε να τη μεταφέρω στο νοσοκομείο» περιγράφει ο άνδρας της. Τα νέα ήταν τα χειρότερα που μπορούσαν να ακούσουν. Η Samantha διαγνώστηκε με σπάνια και επιθετική μορφή καρκίνου στον εγκέφαλο και οι γιατροί της έδωσαν μερικές εβδομάδες ζωής.

Όπως εξηγεί ο σύζυγός της David στη σελίδα GoFund Me που άνοιξε για να ικανοποιηθεί μία από τις τελευταίες της επιθυμίες, μία εκδρομή με τροχόσπιτο στην παραλία, η κατάστασή της ήδη επιδεινώνεται ραγδαία μέρα τη μέρα.

Στο τελευταίο σπαρακτικό της βίντεο, μην μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της, η Samantha ενημερώνει τους 15.000 followers της για το επερχόμενο τέλος. «Ήταν εκπληκτικά, απόλαυσα κάθε δευτερόλεπτο» λέει.

Η 49χρονη Samantha, παντρεμένη επί 30 χρόνια με τον David, έχει τέσσερα παιδιά κι επτά εγγόνια. Είχε ξεκινήσει το blog το 2014, όταν είχε χάσει τη δουλειά της σε τηλεφωνικό κέντρο.

«Λυπάμαι γι' αυτό το φρικτό μήνυμα. Αλλά ήθελα να μοιραστώ μαζί σας το τελευταίο κομμάτι του ταξιδιού μου. {...} Είναι ο τελευταίος αποχαιρετισμός».

Σύμφωνα με τον σύζυγό της, η Samanta έχει περίπου έναν μήνα ζωής.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα