Έφηβη παθαίνει αμνησία κάθε δύο ώρες - Πιστεύει ότι κάθε μέρα είναι η 11η Ιουνίου

Έφηβη παθαίνει αμνησία κάθε δύο ώρες - Πιστεύει ότι κάθε μέρα είναι η 11η Ιουνίου

Μία έφηβη από το Ιλινόις πιστεύει ότι κάθε μέρα είναι η 11η Ιουνίου καθώς γι' αυτήν εκείνη την ημέρα άλλαξε η ζωή της. Ήταν σ' έναν χορό όταν δέχθηκε κλωτσιά στο κεφάλι με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρό τραυματισμό στον εγκέφαλο.

Από τότε νομίζει ότι κάθε μέρα είναι 11 Ιουνίου. Η ίδια έχει κρεμάσει ένα ημερολόγιο για να βλέπει ποια μέρα είναι και κάθε μέρα η ζωή της ξεκινά από την αρχή Θυμίζει πολύ έντονα την κινηματογραφική επιτυχία με τον Άνταμ Σάντλερ και την Ντρου Μπάριμορ "Κάθε φορά, πρώτη φορά".

Ωστόσο για τη 16χρονη Ρίλεϊ Χόρνερ η επανέναρξη ξεκινά κάθε δύο ώρες καθώς χάνει διαρκώς τη μνήμη της.

Οι γιατροί έχουν σαστίσει με το πρόβλημά της καθώς δεν μπορούν να εντοπίσουν πού οφείλεται η περίεργη αυτή απώλεια μνήμης. Η μητέρα του κοριτσιού αναφέρει πως σύμφωνα με τους επιστήμονες δεν υπάρχει κάποιο ιατρικό πρόβλημα.

Η Ρίλεϊ πρέπει διαρκώς να κρατά σημειώσεις ώστε να μπορεί να λειτουργεί. Επίσης, βγάζει φωτογραφίες στο κινητό της ώστε να θυμάται βασικά πράγματα, όπως πού βρίσκεται το σχολικό της ντουλάπι. Δεν έχει ανάμνηση από σημαντικές οικογενειακές στιγμές. Κάθε μέρα της επαναλαμβάνουν πληροφορίες, όπως ότι ο θείος της πέθανε πριν από μία εβδομάδα, αλλά εκείνη αδυνατεί να τις συγκρατήσει.

Οι γιατροί έχουν προειδοποιήσει πως η κοπέλα μπορεί να αντιμετωπίσει το συγκεκριμένο πρόβλημα σε όλη την υπόλοιπη ζωή της και η οικογένειά της ανησυχεί για το μέλλον της.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα