Οι Γκρίζοι Λύκοι εκτοξεύουν απειλές κατά του 16χρονου που κατέβασε την τουρκική σημεία

Οι Γκρίζοι Λύκοι εκτοξεύουν απειλές κατά του 16χρονου που κατέβασε την τουρκική σημεία

Έξαλλοι έχουν γίνει στα κατεχόμενα διάφοροι εθνικιστικοί κύκλοι αφότου έγινε γνωστή η ενέργεια 16χρονου Ελληνοκύπριου μαθητή ο οποίος κατέβασε την τουρκική σημαία από δημοτικό σχολείο στην κατεχόμενη Λύση. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sigmalive από Λυσιώτες που έδωσαν το «παρών» στον εκκλησιασμό στο Ναό της Παναγίας της Λύσης και λαμβάνουν πληροφορίες από τα κατεχόμενα, Γκρίζοι Λύκοι απειλούν "θεούς και δαίμονες" στα κατεχόμενα, ενώ αποτελούν γι αυτούς κόκκινο πανί και οι Τουρκοκύπριοι που βοήθησαν στο να πραγματοποιηθεί ο εκκλησιασμός. 

Παράλληλα γίνεται προσπάθεια στοχοποίησης του 16χρονου από τους Γκρίζους Λύκους, κάτι που δυστυχώς φαίνεται να γίνεται και στις ελεύθερες περιοχές, ακόμα και σε δημοσιεύματα του έντυπου Τύπου. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλη η υπόθεση ελτυλίστηκε μόλις 100 μέτρα από το Ναό της Παναγίας της Λύσης, όπου  εκεί βρίσκεται το δημοτικό σχολείο. 

Σε ανύποπτη στιγμή ο 16χρονος διέφυγε της προσοχής των υπολοίπων 2.000 Λυσιωτών που είχαν προσέλθει για τον εκκλησιασμό και κατευθύνθηκε στο δημοτικό σχολείο, όπου εκεί προχώρησε σε υποστολή της τουρκικής σημαίας.