Γκρέμισαν το μαγαζί του Αλβανού εστιάτορα που κρεμάστηκε στο αυτοκίνητο των Ισπανών τουριστών

Γκρέμισαν το μαγαζί του Αλβανού εστιάτορα που κρεμάστηκε στο αυτοκίνητο των Ισπανών τουριστών

Ο εστιάτορας που επιτέθηκε στους τουρίστες, έχει κριθεί προφυλακιστέος από την εισαγγελία και έτσι δεν ήταν παρόν κατά την κατεδάφιση.

Στο γκρέμισμα του εστιατορίου του οποίο ο ιδιοκτήτης κρεμάστηκε στο αυτοκίνητο των Ισπανών τουριστών προχώρησαν οι αρχές στην Αλβανία.

Ο Αλβανός εστιάτορας είχε πάρει στο κυνήγι τους Ισπανούς τουρίστες επειδή διαμαρτυρήθηκαν και  έφτασε μάλιστα στο σημείο να σκαρφαλώσει στο αυτοκίνητό τους και να τους σπάσει το παρμπριζ ενώ εκείνη οδηγούν για περίπου 3 χιλιόμετρα προκειμένου να απομακρυνθούν από την περιοχή.

Μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε στην γείτονα, οι Αρχές ξεκίνησαν έρευνα για το πόσο είναι νόμιμο το μαγαζί που βρίσκεται στην περιοχή Πόρτο Παλέρμο νοτίως της Χειμάρρας. Όπως διαπιστώθηκε από τους ελέγχους το μαγαζί λειτουργούσε παράνομα και έτσι αποφασίστηκε η κατεδάφισή του και μάλιστα με…. συνοπτικές διαδικασίες.

Οι πολεοδομικές Αρχές συνοδεία περίπου 100 Αλβανών αστυνομικών μετέβησαν την περιοχή την Τετάρτη και προχώρησαν στην κατεδάφιση του εστιατορίου «Πανόραμα» το όποιο είχε έκταση 2000 τ.μ..

Όπως μεταδίδουν τα Αλβανικά μέσα ενημέρωσης οι Αρχές δεν βρήκαν αντίσταση κατά την διάρκεια της κατεδάφισης ενώ θα συνεχίσουν τον έλεγχο και σε άλλα καταστήματα και ξενοδοχεία για το κατά πόσον είναι νόμιμα.

Όσων αφορά τώρα τον εστιάτορα που επιτέθηκε στους τουρίστες, έχει κριθεί προφυλακιστέος από την εισαγγελία και έτσι δεν ήταν παρόν κατά την κατεδάφιση.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας μέχρι τώρα ένας ιδιοκτήτης εστιατορίου σκαρφάλωσε στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου τους και με γροθιές το έσπασε, όταν εκείνοι αποφάσισαν να φύγουν από το μαγαζί του δυσαρεστημένοι επειδή δεν τους εξυπηρετούσαν.

O 51χρονος οργισμένος ιδιοκτήτης Mihal Kokedhima έμεινε για αρκετά λεπτά κρεμασμένος στο παρμπρίζ και στη συνέχεια συνελήφθη όπως αναφέρει το Tirana Post. Στο βίντεο ακούγονται ο οδηγός να λέει στον συνοδηγό του να συνεχίσει να τραβάει βίντεο τα όσα συμβαίνουν. Επίσης ακούγονται και αρκετές βρισιές από τους επιβάτες του αυτοκινήτου προς τον εστιάτορα που έχει κρεμαστεί και σπάει το παρμπρίζ του οχήματος.

«Εγώ δεν έκανα τίποτα για να τους επιτεθώ, προσπάθησα να τα σταματήσω, ξεκίνησαν το αυτοκίνητο και έπρεπε να με συντρίψουν, τους παρακαλούσα να σταματήσουν, αλλά δεν σταμάτησαν, όταν σταμάτησαν, πήγα στην αστυνομία ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αλβανός ιδιοκτήτης του καταστήματος που κρεμάστηκε στο καπό του αυτοκινήτου.

Από την μεριά του ο δήμαρχος Χειμάρρας Ρόμπερτ Γκόρο δήλωσε ότι «οι τουρίστες είχαν παραγγείλει φαγητό για 7 άτομα, αλλά στη συνέχεια άλλαξαν γνώμη τους βλέποντας το μέγεθος του ψαριού να είναι μεγάλο και είπαν να παραγγείλουν για 5 άτομα. Αυτό ενόχλησε τον επιχειρηματία, ο οποίος πήγε στο τραπέζι και τους απείλησε. Ο ιδιοκτήτης πήδηξε στο αυτοκίνητο και χτύπησε το παρμπρίζ του οχήματος».

Από την άλλη πλευρά, οι τουρίστες ισχυρίζονται ότι χρέωσε υπερβολικές ποσότητες ψαριών και οι τιμές του καταστήματος ήταν πολύ ακριβές  και έτσι αρνήθηκαν να πληρώσουν αυτό το «εξωφρενικό πόσο» ανέφεραν.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα