Δεν το χωρά ο νους: Βίaζaν 16χρονη συστηματικά επειδή ήταν άριστη μαθήτρια

Μία 16χρονη μαθήτρια στην Ινδία έπεφτε θύμα ομαδικών βιασμών από τέσσερις συγγενείς και τον δάσκαλό της τα τελευταία δύο χρόνια. Οι δράστες νάρκωναν την ανήλικη και τη βίαζαν.

Σύμφωνα με τους Times Of India, τέσσερα ξαδέλφια της μαθήτριας, που ζήλευαν τις επιδόσεις της στο σχολείο, τη βίαζαν τα τελευταία χρόνια, χωρίς η ίδια να έχει καταλάβει τι συνέβαινε. Στους βιασμούς συμμετείχε και ο δάσκαλος της νεαρής.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι δράστες έβαζαν κάποια ναρκωτική ουσία στο φαγητό της 16χρονης και στη συνέχεια την οδηγούσαν σε απόμερο σημείο του σχολείο, όπου φοιτούσαν όλοι, και τη βίαζαν.

Μάλιστα, κάποιος φρόντιζε να τραβά σε βίντεο την κακοποίηση.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν τα ξαδέλφια της νεαρής έστειλαν το βίντεο σε άλλους συγγενείς τους στο WhatsApp. Οι γονείς της 16χρονης είδαν τα πλάνα και τους κατήγγειλαν στις Αρχές.

«Μόλις νάρκωναν την κοπέλα, οι νεαροί και ο δάσκαλος την βίαζαν ένας ένας, ενώ κάποιος τραβούσε βίντεο. Όταν ανακτούσε τις αισθήσεις της, της έλεγαν ότι λιποθύμησε. Κατάλαβε τι συνέβαινε όταν είδε τα βίντεο», σημείωσε η αστυνομία.

Η έως τώρα έρευνα των Αρχών δείχνει ότι τα ξαδέλφια της 16χρονης ήθελαν να «την βάλουν στη θέση της» γιατί τα πήγαινε εξαιρετικά στο σχολείο, ενώ εκείνοι αποτύγχαναν.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει καμία σύλληψη.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα