Αγνοείται παίκτριας της Εθνικής Ελβετίας στη Λίμνη Κόμο

Αγνοείται παίκτριας της Εθνικής Ελβετίας στη Λίμνη Κόμο

Παίκτρια ποδοσφαίρου της Εθνικής Ελβετίας αγνοείται έπειτα από ατύχημα στη Λίμνη Κόμο, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση από τον σύλλογό της, τη Γιουνγκ Μπόις.

"Έχουμε ενημερωθεί ότι η παίκτριά μας Φλοριάνα Ισμαΐλι αγνοείται από το απόγευμα του Σαββάτου στη Λίμνη Κόμο έπειτα από ένα ατύχημα στην κολύμβηση. Οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται. Ανησυχούμε ιδιαίτερα και δεν έχουμε λάβει διαβεβαιώσεις ότι όλα θα πάνε καλά" αναφέρεται στην ανακοίνωση, όπου ο σύλλογος προσθέτει ότι βρίσκονται σε στενή επικοινωνία με τα μέλη της οικογένειας.

 

Η Ισμαΐλι ήταν αρχηγός στη Γιουνγκ Μπόις ενώ έπαιζε στην Εθνική Ελβετίας από το 2014. Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera, η Ισμαΐλι αποφάσισε να περάσει μία ήρεμη ημέρα δίπλα στη λίμνη μαζί με μία συμοπαίκτρια και νοίκιασαν ένα φουσκωτό. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η κοπέλα βούτηξε στο νερό αλλά ποτέ δεν βγήκε στην επιφάνεια. Αμέσως σήμανε συναγερμός και δύτες ερευνούν την περιοχή χωρίς αποτέλεσμα. Η έρευνα διεκόπη το βράδυ ενώ άρχισαν και πάλι το πρωί της Κυριακής.

 

Πηγή: Γαλλικό Πρακτορείο, Corriere della Sera

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα