Ταξιδιωτική οδηγία της Βρετανίας για την Ελλάδα λόγω... κουνουπιών

Ταξιδιωτική οδηγία της Βρετανίας για την Ελλάδα λόγω... κουνουπιών

Το υπουργείο Εξωτερικών της Βρετανίας εξέδωσε ταξιδιωτικές οδηγίες για μια σειρά χωρών ανάμεσα στις οποίες είναι και η Ελλάδα.

Σύμφωνα με τη The Sun, το βρετανικό υπουργείο Εξωτερικών εξέδωσε προειδοποιήσεις με την μορφή ταξιδιωτικών οδηγιών για μία σειρά από χώρες μεταξύ των οποίων η Ελλάδα, η Γαλλία και η Ισπανία.

Στην ανακοίνωση που αφορά τους Βρετανούς που θα επισκεφτούν την Ελλάδα αναφέρεται : “Tο 2018 υπήρξαν περισσότερα από 300 κρούσματα του ιού του Δυτικού Νείλου. Πρέπει να πάρετε μέτρα προστασίας από τα κουνούπια, κάνοντας χρήση αντικουνουπικών, να έχετε κλειστές πόρτες και παράθυρα ή να χρησιμοποιείτε σίτες”.

Για την Γαλλία προειδοποιεί τους ταξιδιώτες για τις διαδηλώσεις των Κίτρινων Γιλέκων. “Μερικές από τις προηγούμενες διαδηλώσεις ήταν αρκετά βίαιες με αποτέλεσμα να προκληθούν εκτεταμένες ζημιές σε κτίρια στο Παρίσι... Να αποφεύγετε τις διαδηλώσεις και να συμβουλεύεστε τις τοπικές Αρχές”.

Για την Ισπανία, το υπουργείο Εξωτερικών προειδοποιεί τους τουρίστες για τις διαδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα στη Βαρκελώνη καθώς και για ενδεχόμενη τρομοκρατική επίθεση από το Ισλαμικό Κράτος.

thesun.co.uk

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα