Ποινή "μαμούθ" στον πατέρα που βίαζε από βρέφος την κόρη του και το μετέδιδε online

Σε ποινή φυλάκισης 120 ετών καταδικάστηκε ένας άνδρας από την Αϊόβα, στις ΗΠΑ, ο οποίος είχε επανειλημμένως κακοποιήσει σεξουαλικά την ίδια του την κόρη, από όταν ήταν βρέφος μέχρι τα έξι της χρόνια, και είχε φτάσει ακόμα και να τη βιάσει ζωντανά στο ίντερνετ.

Ο 29χρονος Steven Douglas Crook Jr. ομολόγησε την ενοχή του για σεξουαλική εκμετάλλευση παιδιού, όπως γράφει η New York Post, και τη Δευτέρα έλαβε τη μέγιστη των ποινών για τα αποτρόπαια εγκλήματά του.

Ο Crook, σύμφωνα με το δημοσίευμα, κακοποιούσε σεξουαλικά την κόρη του, κάποιες φορές με ιδιαίτερη βία, από τότε που ήταν βρέφος μέχρι που η δράση του έγινε γνωστή και το κορίτσι γλίτωσε από τα χέρια του, σε ηλικία πια 6 ετών, τον Μάρτιο του 2018.

Ο άνδρας έβγαζε φωτογραφίες και βίντεο από την κακοποίηση και κάποιες φορές, όπως γράφει η εφημερίδα, έκανε live streaming και ενθάρρυνε τους άλλους χρήστες να τον δουν online να βιάζει την κόρη του.

Οι αρχές ανακάλυψαν ηλεκτρονικές συσκευές με αποθηκευμένα βίντεο της κακοποίησης. Ένας φάκελος είχε όνομα «παιδική πορνογραφία και βιασμός μωρού». Σύμφωνα με τα αρχεία της αστυνομίας, ο Crook είπε πως είχε βιάσει το κορίτσι «λιγότερες από εκατό φορές».

«Ο Steven Crook θα περάσει την υπόλοιπη ζωή του στη φυλακή όπου ανήκει. Θέλουμε να είμαστε σίγουροι πως άλλοι δράστες σαν κι αυτόν, που αποτελούν απειλή για τα παιδιά μας, αντιμετωπίζουν τις πιο αυστηρές ποινές που επιτρέπει ο νόμος» σχολίασε ο εισαγγελέας Marc Krickbaum. «Στην περίπτωσή του, η σεξουαλική κακοποίηση έμεινε κρυφή για χρόνια επειδή οι συγγενείς δεν το κατήγγειλαν στις αρχές» πρόσθεσε.

Η μητέρα του κοριτσιού Kendra Hoover- σύμφωνα με κάποια δημοσιεύματα σύντροφος του 29χρονου- αντιμετωπίζει επίσης κατηγορίες, καθώς, σύμφωνα με τις αρχές, άφηνε το κοριτσάκι μόνο του με τον Crook ακόμα και αφότου είχε δει βίντεο με την αρρωστημένη δράση του και την τρομακτική κακοποίηση του παιδιού. Η γυναίκα αντιμετωπίζει κατηγορίες για παραμέληση και έκθεση παιδιού σε κίνδυνο και θα δικαστεί τον Δεκέμβριο.

 

newsbeast

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα