Γιος έθαψε τη μητέρα του στην αυλή για να παίρνει τη σύνταξή της

Γιος έθαψε τη μητέρα του στην αυλή για να παίρνει τη σύνταξή της

Ένας άνδρας στην Αριζόνα των ΗΠΑ φέρεται να έθαψε την 97χρονη μητέρα του στην αυλή του σπιτιού της και να μην το είπε σε κανέναν, προκειμένου να συνεχίσει να λαμβάνει τη σύνταξή της, όπως αναφέρει η τοπική αστυνομία.

Ο 66χρονος Ντάνιελ Σάνον συνελήφθη την Τετάρτη επειδή είχε κρύψει τη σορό της μητέρας του Λεόνι, η οποία αγνοούνταν από τον Δεκέμβριο, σύμφωνα με τη New York Post.

Οι αστυνομικοί κλήθηκαν στο σπίτι στις 5 Απριλίου από κάποιον που ανησύχησε για το πού βρίσκεται η γυναίκα, την οποία φρόντιζε ο γιος της.

Τότε ο Ντάνιελ Σάνον είπε σε εκείνους που ερευνούσαν την υπόθεση ότι η μητέρα του είχε εγκαταλείψει την οικία της στις 21 Δεκεμβρίου και ότι αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που έκανε κάτι ανάλογο η ηλικιωμένη. Μάλιστα η γυναίκα είχε μόλις αρχίσει να λαμβάνει επίδομα Βετεράνων, όπως ισχυρίστηκε ο γιος της, και δεν ήθελε να αναφέρει την εξαφάνιση στην περίπτωση που επέστρεφε στο σπίτι της.

Αλλά η ιστορία που έλεγε στους αστυνομικούς άλλαζε συνεχώς.

Τελικά κατά την ανάκρισή του από τους αστυνομικούς την Τετάρτη, ο άνδρας παραδέχθηκε ότι η μητέρα του πέθανε στις 21 Δεκεμβρίου και αντί να το αναφέρει, την έθαψε στην αυλή για να μπορεί να παίρνει το επίδομα και τη σύνταξή της.

Ο 66χρονος ισχυρίστηκε ότι χρειαζόταν τα χρήματα για να πληρώσει την πατέντα της «εφεύρεσής» του.

Οι αστυνομικοί ανακάλυψαν το πτώμα στην αυλή του σπιτιού και αναμένεται η ιατροδικαστική εξέταση για να καθοριστούν τα αίτια του θανάτου.

 

newsbeast

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα