Θρίλερ στο Βατικανό: Αποκεφάλισαν καλόγρια στην Αφρική

Μια Γαλλο-Ισπανή καλόγρια δολοφονήθηκε άγρια σε χωριό της Κεντροαφρικανικής Δημοκρατίας όπου δίδασκε ράψιμο σε νεαρά κορίτσια, δήλωσε το Βατικανό την Τετάρτη.

Η 77χρονη αδελφή Ines Nieves Sancho βρέθηκε αποκεφαλισμένη νωρίς τη Δευτέρα σύμφωνα με την ιστοσελίδα του Βατικανού, ενώ ένας επίσκοπος είπε ότι ο λαιμός της είχε κοπεί.

«Σύμφωνα με έναν τοπικό βουλευτή, η δολοφονία θα μπορούσε να συνδεθεί με εμπορία ανθρωπίνων οργάνων», προσθέτει η ιστοσελίδα.

Ο βουλευτής του χωριού, Jean Marque Djokou, δήλωσε ότι ο αποκεφαλισμός είναι πιθανό να έγινε για εμπορία ανθρωπίνων οργάνων επειδή πραγματοποιήθηκε στο Nola, ένα χωριό γνωστό για υποτροπές δολοφονίας και περιπτώσεις διακίνησης οργάνων.

Ο Πάπας Φραγκίσκος απέτινε φόρο τιμής στην καλόγρια την Τετάρτη, περιγράφοντας ως «βάρβαρη» τη δολοφονία μιας γυναίκας «που έδωσε τη ζωή της για τον Ιησού στην υπηρεσία των φτωχών».

Ζήτησε σε όσους συγκεντρώθηκαν στην πλατεία του Αγίου Πέτρου να προσευχηθούν σιωπηλά γι 'αυτήν.

«Οι δράστες διέρρηξαν το δωμάτιό της τη νύχτα μεταξύ Κυριακής και Δευτέρας και την πήγαν στο κέντρο που συναντούσε τα νεαρά κορίτσια, όπου την αποκεφάλισαν», ανέφερε η Vatican News.

 

topontiki

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα