Συρία: Πάνω από 900 πρόσφυγες επέστρεψαν σπίτια του τον τελευταίο 24ωρο

Συρία: Πάνω από 900 πρόσφυγες επέστρεψαν σπίτια του τον τελευταίο 24ωρο

Αυτό αναφέρουν τα στοιχεία για τη Συρία του Κέντρου για την Συμφιλίωση των Αντιμαχόμενων Πλευρών και της Επιτήρησης της Μετανάστευσης Προσφύγων του ρωσικού υπουργείου Άμυνας.

“Στην διάρκεια της προηγούμενης ημέρας συνολικά 963 άνθρωποι επέστρεψαν στην Συρία από περιοχές ξένων χωρών: 321 άνθρωποι (μεταξύ αυτών 96 γυναίκες και 163 παιδιά) εγκατέλειψαν τον Λίβανο για την Συρία και 642 άνθρωποι (193 γυναίκες και 327 παιδιά) έφυγαν από την Ιορδανία, γνωστοποίησε το παραπάνω κέντρο στην ημερήσια αναφορά του.

Ακόμη σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ η ρωσική πλευρά στην Επιτροπή Ρωσίας-Τουρκίας για την επιτήρηση της εκεχειρίας στην Συρία κατέγραψε 10 παραβιάσεις κατά το τελευταίο 24ωρο, ενώ η τουρκική πλευρά ανέφερε 16 παραβιάσεις, σύμφωνα με το Κέντρο Συμφιλίωσης των Αντιμαχόμενων Πλευρών στην Συρία, στο ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

“Στην διάρκεια των τελευταίων 24 ωρών η ρωσική πλευρά στην Επιτροπή Ρωσίας-Τουρκίας για τις παραβιάσεις της Κοινής Συμφωνίας, κατέγραψε 10 περιπτώσεις πυροβολισμών στην Λατάκια. Η τουρκική πλευρά ανέφερε 16 περιπτώσεις παραβίασης της εκεχειρίας στο Ιντλίμπ (5) στην Λατάκια (1) και στην Χάμα (10), σύμφωνα με την ημερήσια αναφορά του κέντρου.

 

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα