Θρίλερ με πέντε νεκρούς στη Βαυαρία: Η Μεσαιωνική αίρεση, ο αφέντης και οι σκλάβες

Θρίλερ με πέντε νεκρούς στη Βαυαρία: Η Μεσαιωνική αίρεση, ο αφέντης και οι σκλάβες

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την υπόθεση θανάτου πέντε ατόμων στη Γερμανία, τα οποία φέρονται να συνδέονταν μεταξύ τους.

Η αρχή έγινε όταν ανακαλύφθηκαν οι σοροί τριών πελατών σε ξενοδοχείο της Βαυαρίας, οι οποίοι είχαν χτυπηθεί από βαλλίστρα.

Την ώρα που οι Αρχές προσπαθούσαν να απαντήσουν στο ερώτημα αν πρόκειται για ομαδική αυτοκτονία ή για έγκλημα serial killer, άλλα δύο πτώματα εντοπίστηκαν στο σπίτι του ενός από τα θύματα του ξενοδοχείου. Πρόκειται για δύο γυναίκες, οι σοροί των οποίων ανακαλύφθηκαν στο Γκίφχορν της Κάτω Σαξονίας.

Η «Μεσαιωνική» σεξουαλική αίρεση και οι «σκλάβες»

To περασμένο Σάββατο ο 53χρονoς Torsten Weiss βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιο του ξενοδοχείου με την 33χρονη Kesrtin Enders. Και οι δύο είχαν χτυπηθεί με βέλος στην καρδιά. Στο ίδιο δωμάτιο βρέθηκε και το άψυχο σώμα της 30χρονης Farina Caspari, η οποία αφού σκότωσε τους άλλους δύο, φέρεται να έστρεψε τη βαλλίστρα στον λαιμό της και να αυτοκτόνησε.

Δύο μέρες αργότερα, οι Αρχές ανακάλυψαν άλλους δύο νεκρούς. Η μία σορός ανήκε στην 35χρονο σύντροφο της Farina Caspari, Gertrud Caspari, μαζι με το άψυχο σώμα της 19χρονης Carina. Πιστεύεται πως οι δύο τους πέθαναν μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Οι γονείς της 19χρονης ανέφεραν πως η κόρη τους είχε κακοποιηθεί στο παρελθόν από τον καθηγητή των Λατινικών της, τον 30χρονο Philipp Weyer-Menkhoff, ο οποίος ήταν παντρεμένος με την 33χρονη Kesrtin Enders που βρέθηκε νεκρή στο δωμάτιο του ξενοδοχείου το περασμένο Σάββατο. Ο Philipp Weyer-Menkhoff αυτοκτόνησε το 2016.

Ο καθηγητής της φέρεται μάλιστα να είναι αυτός που την σύστησε στον 53χρονο Torsten Weiss. Οι γονείς της υποστηρίζουν πως από τη μέρα που τους γνώρισε αποκόπηκε από την οικογένειά της. Μέσα σε 6 εβδομάδες είχε καταφέρει να τη χειρίζεται απόλυτα.

Τόσο ο καθηγητής της όσο και ο Torsten ήταν μέλη μίας περίεργης «σέκτας» επηρεασμένης από τον Μεσαίωνα. Φέρονται να συμπεριφέρονταν στις γυναίκες σας σκλάβες τους και όλοι μαζί να επιδίδονταν σε σεξουαλικά όργια.

Οι ερευνητές της αστυνομίας αναφέρουν πως όλοι τους ελέγχονταν απόλυτα από τον Weiss, ο οποίος ήταν δυνάστης και τις είχε μυήσει στον αποκρυφισμό, αποκόπτοντάς τες εντελώς από την κανονική τους ζωή.

Ο 53χρονος είχε επίσης στην ιδιοκτησία του ένα κατάστημα  μεσαιωνικών αντικειμένων με το όνομα «Milites Conductius», όπου πωλούνταν μεσαιωνικά ξίφη, σπαθιά, αλλά και φετιχιστικά εργαλεία.

Είχε μακριά άσπρη γενειάδα, στο μπράτσο τατουάζ με σύμβολα των Αλχημιστών, του αποκρυφιστικού κινήματος που άνθησε στον Μεσαίωνα, ενώ υποστήριζε ότι κατέχει το μυστικό της μετατροπής των μετάλλων σε χρυσό. Διοργάνωνε βραδιές ξιφομαχίας και σύμφωνα με μαρτυρίες, μιλούσε στις γυναίκες σκλάβες του απότομα: «Καθαρίσατε; Τελειώνετε!».

«Η γλώσσα του σώματος των γυναικών πρόδιδε την υποτακτική τους σχέση. Αυτές ήταν πάντα με το κεφάλι σκυμμένο και μαυροντυμένες. Ο Τόρστεν τους έδινε εντολές», αποκαλύπτει ο Aλεξάντερ Κρίγκερ, ιδιοκτήτης αγροκτήματος όπου είχαν μείνει για λίγους μήνες.

«Τα μέλη της ομάδας φέρεται να είχαν στενές σχέσεις, ενώ επιδίδονταν σε διάφορα σεξουαλικά παιχνίδια», υποστήριξαν οι εισαγγελικές αρχές του Πασάου, σημειώνοντας όπως ορισμένα από τα θύματα είχαν κόψει τις επαφές με τους γονείς τους».

Ο σεξουαλικός κύκλος με αφέντη τον Τόρστεν λειτουργούσε σαν μια «αίρεση του σεξ» με έντονα μεσαιωνικά στοιχεία.

Σύμφωνα με το περιβάλλον του, ο Τόρστεν φαίνεται πως απολάμβανε να ασκεί βία και συγκεκριμένα τα παιχνίδια υποταγής, αντλώντας ηδονή από το να μετατρέπει γυναίκες σε «σκλάβες» του.

Τέλος, η Daily Mail αναφέρει πως το ξενοδοχείο όπου βρέθηκαν οι σοροί του Weiss και των δύο γυναικών είναι 666 χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι όπου εντοπίστηκαν νεκρές οι άλλες δύο γυναίκες.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν ήδη συλλέξει οι γερμανικές αρχές, όλα δείχνουν πως οι τέσσερις γυναίκες και ο 53χρονος «αφέντης» τους αυτοκτόνησαν.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα