Μέγκαν και Χάρι: Αυτό είναι το όνομα του βασιλικού βρέφους

Μέγκαν και Χάρι: Αυτό είναι το όνομα του βασιλικού βρέφους

 Ανακοινώθηκε επίσημα το όνομα του πρωτότοκου παιδιού του πρίγκιπα Χάρι και της Δούκισσας του Σάσεξ.

Archie Harrison Mountbatten-Windsor είναι το όνομα του νέου μέλους της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας που ήρθε στον κόσμο το απόγευμα της Τρίτης. Ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν γνωστοποίησαν το όνομα του μικρού με μήνυμα που ανάρτησαν στο λογαριασμό τους στο Instagram.

Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ ανακοίνωσαν ότι ο μικρός θα ονομάζεται Άρτσι.

Το μόνον ερώτημα που απομένει πλέον να απαντηθεί είναι ποιοι θα είναι οι νονοί του μωρού της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι. Ο Τζορτζ Κλούνεϊ και η Αμάλ Αλαμουντίν ή μήπως η Σερένα Γουίλιαμς;

Πάντως, η ανακοίνωση του ονόματος του μικρού Άρτσι έγινε αφού τον συνάντησαν η προγιαγιά και ο προπάππος του Βασίλισσα Ελισάβετ και Πρίγκιπας Φίλιππος και η γιαγιά του Ντόρια Ράγκλαντ.

Νωρίτερα, οι πανευτυχείς γονείς έκαναν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση με τον μικρό στην αίθουσα του Αγίου Γεωργίου στο κάστρο του Γουίνδσορ με τον Χάρι να κρατάει το νεογέννητο αγοράκι και την Μέγκαν να είναι στο πλευρό του. Ο μικρούλης ήταν τυλιγμένος σε μια κουβερτούλα και φορούσε ένα πλεχτό σκουφάκι και κοιμόταν.

«Είναι μαγικό, είναι πραγματικά φανταστικό. Έχω τα δύο καλύτερα αγόρια στον κόσμο, οπότε είμαι πραγματικά ευτυχισμένη», δήλωσε συγκινημένη η Μέγκαν Μαρκλ, στις πρώτες δηλώσεις του ζευγαριού.  Στην ερώτηση αν ο μικρούλης κοιμάται καλά, η δούκισσά του Σάσεξ απάντησε πως είναι πολύ ήρεμος, με τον πρίγκιπα Χάρι να αστειεύεται «αναρωτιέμαι από ποιον ο πήρε!».

«Είναι ένα όνειρο. Είναι ιδιαίτερες αυτές οι μέρες» είπε η Μέγκαν προσθέτοντας πως δεν το έχουν ακόμα συνειδητοποιήσει.

Ο πρίγκιπας Χάρι σημείωσε πως το να είναι γονιός είναι φανταστικό, παρόλο που είναι μόνο τρεις περίπου μέρες που ο γιος τους έχει έρθει στη ζωή, ενώ δήλωσε πως θα μοιραστούν μαζί του μοναδικές στιγμές καθώς μεγαλώνει.

Η Βασίλισσα και ο Δούκας του Εδιμβούργου θα δουν αργότερα το μωρό. Η Μέγκαν είπε: «Πέσαμε πάνω στον Δούκα πριν έρθουμε εδώ. Ήταν τόσο ωραία» και ο Χάρι πρόσθεσε: «Άλλο ένα δισέγγονο».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα