Σρι Λάνκα: Βομβιστής ανάμεσα στα θύματά του λίγο πριν ανατιναχθεί. Σοκάρουν τα βίντεο

Σρι Λάνκα: Βομβιστής ανάμεσα στα θύματά του λίγο πριν ανατιναχθεί. Σοκάρουν τα βίντεο

 Νέο βίντεο από τη Σρι Λάνκα δείχνει έναν από τους αδελφούς βομβιστές αυτοκτονίας λίγο πριν ανατιναχθεί, να στέκεται ανάμεσα στα τραπέζια του εστιατορίου Taprobane, στο ξενοδοχείο Cinnamon Grand.

Στο οπτικό υλικό από κάμερα ασφαλείας, φαίνεται ο δράστης να κινείται μπρος πίσω νευρικά, πριν να πάρει την τελική απόφαση και να πυροδοτήσει τα εκρηκτικά.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, δίπλα στον βομβιστή βρίσκονται πελάτες του ξενοδοχείου που απολαμβάνουν ανυποψίαστοι το πρωινό τους, χωρίς να φαντάζονται τι θα επακολουθήσει.

Οι επιθέσεις της Κυριακής του Πάσχα των Καθολικών προκάλεσαν τον θάνατο τουλάχιστον 359 ανθρώπων, μεταξύ των οποίων τουλάχιστον 41 ξένοι, σκορπώντας τον τρόμο στη χώρα της νότιας Ασίας.

Τα δύο οικονομικά εύρωστα αδέλφια, γόνοι πλούσιας οικογένειας, ο 33χρονος Ινσάφ και ο Ιλχάλ Ιμπραχίμ, χτύπησαν αντιστοίχως το εστιατόριο Taprobane στο ξενοδοχείο Cinnamon Grand και το ξενοδοχείο Shangri-La.

Ο Ινσάφ ο οποίος φοράει ένα κοντομάνικο μπλουζάκι, ένα καπέλο και φέρει μια μεγάλη τσάντα πλάτης, φαίνεται να είναι αμήχανος και διστακτικός πριν την επίθεση.

Το συγκεκριμένο βίντεο δημοσιοποιήθηκε μόλις λίγες ώρες μετά από ένα άλλο, που δείχνει τον Ιλχάλ Ιμπραχίμ, αδερφό του 33χρονου, να μπαίνει χαμογελαστός μαζί με τον συνεργό του στο ασανσέρ του Shangri-La, με προορισμό την τραπεζαρία του όπου θα ενεργοποιούσαν τα εκρηκτικά με τα οποία ήταν ζωσμένοι.

Οι δύο άνδρες φαίνονται χαλαροί να συνομιλούν λίγο πριν το μακελειό, έχοντας και αυτοί στις πλάτες τους τσάντες.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα