Έβαλε φωτιά και κοιτούσε τα παιδιά της να καίγονται ζωντανά

Έβαλε φωτιά και κοιτούσε τα παιδιά της να καίγονται ζωντανά

Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση που κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες. Μια μητέρα από τη Ρωσία έβαλε φωτιά στο σπίτι της με σκοπό να κάψει τα παιδιά της γιατί «δεν τα άντεχε».

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Sun, η γυναίκα έκλεισε την πόρτα του σπιτιού της, έβαλε φωτιά και έμεινε εκεί για να βλέπει τα παιδιά της να καίγονται ζωντανά.

Σύμφωνα με τις Αρχές, ο 4χρονος γιος της πέθανε επιτόπου, ενώ η 18 μηνών αδελφή του του σώθηκε από ένα γείτονα και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Η 28χρονη αποφάσισε να σκοτώσει τα παιδιά της επειδή ο σύζυγός της δεν ήθελε να τα αφήσουν σε ορφανοτροφείο, όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα. Την ημέρα της τραγωδίας, το ζευγάρι τσακώθηκε. Όταν ο άνδρας έφυγε για δουλειά, η σύζυγός του κατέφυγε στο αλκοόλ.

Το μεσημέρι άρχισε να «λούζει» τα έπιπλα και το ξύλινο πάτωμα με πετρέλαιο. Λίγο μετά, έβαλε φωτιά και έτρεξε έξω από το σπίτι, κλειδώνοντας την εξώπορτα.Ένας 16χρονος, ο οποίος ζει απέναντί τους, είδε τον καπνό που έβγαινε από το σπίτι και έτρεξε αμέσως στο σημείο.

«Το παιδί έσπασε το παράθυρο και μπήκε μέσα στο σπίτι. Άκουσε το κορίτσι να κλαίει και το βρήκε ξαπλωμένο στο κρεβάτι του. Τότε, την πήρε στην αγκαλιά του και βγήκε γρήγορα έξω» δήλωσε ο δήμαρχος της περιοχής.

Αφού έβγαλε το κοριτσάκι έξω, ο έφηβος επέστρεψε στο φλεγόμενο σπίτι για να βρει και τον αδερφό της. Όμως, δεν μπορούσε να τον εντοπίσει. Όπως αποκαλύφθηκε αργότερα, το αγοράκι είχε κρυφτεί κάτω από τον καναπέ και πέθανε λόγω δηλητηρίασης που προκλήθηκε από τα τοξικά αέρια της πυρκαγιάς.

Το πτώμα του μικρού βρέθηκε αργότερα από τους πυροσβέστες, ενώ η μικρή μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαγνώστηκε με εγκαύματα και δίνει μάχη για τη ζωή της.

Η 28χρονη συνελήφθη και ομολόγησε.

 

newsbeast

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα