Συναγερμός στο Ντέρμπι της Αγγλίας - Διαδοχικές εκρήξεις στο κέντρο της πόλης

Συναγερμός στο Ντέρμπι της Αγγλίας - Διαδοχικές εκρήξεις στο κέντρο της πόλης

Τουλάχιστον τέσσερις εκρήξεις έχουν αναφερθεί μέχρι στιγμής στην πόλη Ντέρμπι, της Αγγλίας, με τους κατοίκους να βρίσκονται σε… πανικό.

Οι πρώτες εικόνες από το σημείο κάνουν ήδη τον γύρο των social media και δείχνουν πυκνούς καπνούς να έχουν καλύψει τα πάντα.

«Μένω κοντά και άκουσα τουλάχιστον δύο πολύ δυνατές εκρήξεις την τελευταία ώρα. Ένα μεγάλο σύννεφο μαύρου καπνού απλώνεται τώρα προς το σπίτι μου και η αίσθηση καμένου γίνεται ολοένα και πιο έντονη», δηλώνει ένας κάτοικος της περιοχής στην βρετανική Mirror.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έρχονται από τα μεγάλα μέσα ενημέρωσης της Βρετανίας, το «σοβαρό περιστατικό» σημειώθηκε σε ένα εργοστάσιο που βρίσκεται σε βιομηχανική περιοχή της πόλης, με τις Αρχές να έχουν ήδη προειδοποιήσει τους κατοίκους να μείνουν μέσα στα σπίτια τους.

Οι κοντινοί αυτοκινητόδρομοι έχουν κλείσει, ενώ επίσης έχουν ήδη ανασταλεί όλα τα δρομολόγια των τραίνων που περνούν από την περιοχή.

Οι τοπικές Αρχές στο Ντέρμπι έχουν προχωρήσει ήδη στην πρώτη, επίσημη ενημέρωση, στην οποία αναφέρεται πως η έρευνα έχει ήδη ξεκινήσει για το περιστατικό, ενώ προς το παρόν δεν φαίνεται να υπάρχει κάτι ύποπτο αναφορικά με τα αίτια της φωτιάς που ξέσπασε στο εργοστάσιο.

Φυσικά, οι πρώτες εικόνες έχουν ήδη «κατακλύσει» το ίντερνετ. Αυτόπτες μάρτυρες αναρτούν συνεχώς βίντεο και φωτογραφίες στο Twitter, με τους περισσότερους να σχολιάζουν πως «η γη τρέμει»!

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα