Ο Ερντογάν αντιγράφει τον Τραμπ: Ανέβασε στο twitter βίντεο με μικρή θαυμάστρια του

Ο Ερντογάν αντιγράφει τον Τραμπ: Ανέβασε στο twitter βίντεο με μικρή θαυμάστρια του

Σε επικοινωνιακές πρακτικές που θυμίζουν πολύ εκείνες που χρησιμοποιούν στις ΗΠΑ καταφεύγει ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Καθώς η προεκλογική εκστρατεία στην Τουρκία βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, οι σύμβουλοι του Τούρκου προέδρου καταφεύγουν σε επικοινωνιακά τρικ που έχουν κάτι από... Δύση και σίγουρα θυμίζουν τον Ντόναλντ Τραμπ.

Μάλιστα σε ένα βίντεο που έχει αναρτήσει ο Ερντογάν στον προσωπικό του λογαριασμό στο τουίτερ, δείχνει το κοριτσάκι να έχει αγκαλιάσει την τηλεόραση του σπιτιού του που δείχνει τον Τούρκο πρόεδρο, λέγοντας ότι αυτός θα είναι ο νικητής.

Δείτε το βίντεο από το ΟΡΕΝ:

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News
Σε επικοινωνιακές πρακτικές που θυμίζουν πολύ εκείνες που χρησιμοποιούν στις ΗΠΑ καταφεύγει ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Καθώς η προεκλογική εκστρατεία στην Τουρκία βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, οι σύμβουλοι του Τούρκου προέδρου καταφεύγουν σε επικοινωνιακά τρικ που έχουν κάτι από... Δύση και σίγουρα θυμίζουν τον Ντόναλντ Τραμπ. Μάλιστα σε ένα βίντεο που έχει αναρτήσει ο Ερντογάν στον προσωπικό του λογαριασμό στο τουίτερ, δείχνει το κοριτσάκι να έχει αγκαλιάσει την τηλεόραση του σπιτιού του που δείχνει τον Τούρκο πρόεδρο, λέγοντας ότι αυτός θα είναι ο νικητής. Δείτε το βίντεο από το ΟΡΕΝ:

Δείτε ακόμα