Μητέρα αυτοκτόνησε μετά τον βιασμό της

Μητέρα αυτοκτόνησε μετά τον βιασμό της

Μια τραγωδία εκτυλίχθηκε στη Σκωτία. Μητέρα 27 ετών βιάστηκε από δυο άνδρες οι οποίοι τραβούσαν την αποτρόπαια πράξη τους με την κάμερα του κινητού τους. Στη συνέχεια απείλησαν τη γυναίκα να μην πάει στην αστυνομία να καταγγείλει τον βιασμό της γιατί θα δολοφονούσαν τα παιδιά της. Η γυναίκα δεν άντεξε αυτή την τεράστια σωματική αλλά και ψυχολογική βία και προτίμησε να αυτοκτονήσει.

Το βασανιστήριο της γυναίκας σύμφωνα με την αστυνομία, πρέπει να έγινε μια εβδομάδα πριν βγει το 2018, ενώ η ίδια βρέθηκε νεκρή την ημέρα της πρωτοχρονιάς.

Η γυναίκα εκμυστηρεύτηκε τον βιασμό της στην αδελφή της και έδωσε περιγραφή των βιαστών. Η αστυνομία προσπαθεί να στηριχθεί στην περιγραφή και να εντοπίσει τους δυο δράστες.

Σύμφωνα με την αδερφή της ο βιασμός έγινε αφού πρώτα οι δράστες είχαν ναρκώσει τη γυναίκα. Η ίδια όταν συνήλθε είδε ότι είναι γεμάτη γρατζουνιές μώλωπες και εκδορές σε όλο το κορμί της ενώ πονούσε αφάνταστα. Την ίδια μέρα έλαβε ένα μειλ το οποίο έστειλαν οι ίδιοι οι βιαστές της και είδε τον βιασμό της. Στο μειλ της έλεγαν να μη μιλήσει σε κανένα.

Η αστυνομία από τα όσα μπόρεσε να διακρίνει στο βίντεο εικάζει ότι οι βιαστές έχουν ξαναχτυπήσει με τον ίδιο τρόπο στην περιοχή Θούρσο της Σκωτίας μια άλλη γυναίκα η οποία βρέθηκε λίγους μήνες πριν σε παρόμοια κατάσταση.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα