Η συγγνώμη του πρίγκιπα Φίλιππου στη γυναίκα που τραυμάτισε στο τροχαίο

Η συγγνώμη του πρίγκιπα Φίλιππου στη γυναίκα που τραυμάτισε στο τροχαίο

Τη βαθιά λύπη του για τον τραυματισμό μίας γυναίκας στη διάρκεια τροχαίου στο οποίο ενεπλάκη και ο ίδιος με το αυτοκίνητό του, πριν από δέκα μέρες, εξέφρασε ο πρίγκιπας Φίλιππος, σύζυγος της βασίλισσας Ελισάβετ Β.

Η εφημερίδα Sunday Mirror δημοσίευσε αντίγραφο της επιστολής που έγραψε και απέστειλε ο Φίλιππος στην Έμα Φεαρουέδερ, επιβάτιδα του οχήματος με το οποίο συγκρούστηκε ο πρίγκιπας, ο οποίος οδηγούσε το αυτοκίνητό του.

«Θα ήθελα να ξέρετε πόσο λυπάμαι για τον ρόλο μου στο ατύχημα… Δεν μπορώ να φανταστώ πώς δεν είδα το αυτοκίνητο να έρχεται και αισθάνομαι συντετριμμένος για τις συνέπειες», αναφέρεται στην επιστολή που υπογράφεται από τον πρίγκιπα με στυλογράφο με μπλε μελάνι.

Το ατύχημα συνέβη στις 17 Ιανουαρίου στο βασιλικό κτήμα Σάντρινγκχαμ, όπου η Ελισάβετ και ο Φίλιππος περνούν ένα μεγάλο μέρος του χειμώνα, όπως υπενθυμίζει το ΑΜΠΕ.

Ο πρίγκιπας δεν έπαθε το παραμικρό. Η οδηγός του άλλου οχήματος είχε αμυχές στο γόνατο, ενώ η επιβάτιδα, η Έμα Φεαρουέδερ, έσπασε τον καρπό της, και το μωρό στο πίσω κάθισμα δεν τραυματίστηκε.

Η Φεαρουέδερ είχε παραπονεθεί την περασμένη εβδομάδα στη Sunday Mirror επειδή δεν είχε λάβει τη συγγνώμη του πρίγκιπα. «Ήμουν κάπως σοκαρισμένος μετά το ατύχημα, αλλά αισθάνθηκα μεγάλη ανακούφιση που κανείς από εσάς δεν τραυματίστηκε σοβαρά», έγραψε ο Φίλιππος στην επιστολή του, σύμφωνα με την ταμπλόιντ.

«Έμαθα αργότερα ότι σπάσατε το χέρι σας. Λυπάμαι βαθιά για αυτό τον τραυματισμό», έγραψε στην επιστολή του ο Φίλιππος. Ο 97χρονος πρίγκιπας συνταξιοδοτήθηκε από τα δημόσια καθήκοντά του τον Αύγουστο του 2017.

Πηγή: newsbeast
Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα