Τροχαίο για τον πρίγκιπα Φίλιππο σύζυγο της βασίλισσας Ελισάβετ

Τροχαίο για τον πρίγκιπα Φίλιππο σύζυγο της βασίλισσας Ελισάβετ

Ο  σύζυγος της βασίλισσας Ελισάβετ, πρίγκιπας Φίλιππος, ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα σήμερα κοντά στον Πύργο του Σάντριγχαμ, την ιδιωτική κατοικία της βασιλικής οικογένειας στην ανατολική Αγγλία, ανακοίνωσαν τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Ο 97χρονος Δούκας του Εδιμβούργου δεν τραυματίστηκε. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, σημειώθηκε ένα τροχαίο ατύχημα μεταξύ του οχήματος στο οποίο επέβαινε ο πρίγκιπας με ένα άλλο όχημα.

Στο σημείο του ατυχήματος έσπευσαν οι τοπικές αστυνομικές αρχές.

 Σύμφωνα με το CNN, ο πρίγκιπας οδηγούσε ένα Land Rover, όταν ανετράπη. Πέρυσι, ο 97χρονος πρίγκιπας υποβλήθηκε με επιτυχία σε μια επέμβαση στο ισχίο και παρέμεινε στο νοσοκομείο για κάποιες ημέρες.

Ήδη οι εικόνες από το σημείο του τροχαίου κάνουν τον γύρο του κόσμου. Δείχνουν την μαύρη Range Rover που οδηγούσε ο Πρίγκιπας Φίλιππος να έχει… τουμπάρει στο πλάι του δρόμου.
 
Επίσης κυκλοφορεί ένα βίντεο που δείχνει τις Αρχές να μεταφέρουν το όχημα που οδηγούσε ο 97χρονος σύζυγος της Βασίλισσας Ελισάβετ. Η τελευταία, σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, βρίσκεται από την πρώτη στιγμή στο πλάι του.
 
Για τον ίδιο τον Πρίγκιπα Φίλιππο, η Daily Mail αναφέρει πως είναι καλά, αλλά σοκαρισμένος από το τροχαίο ατύχημα.
Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα