Σκότωσε κατά λάθος το φίλο της προσπαθώντας να βγάλει φωτογραφία για τα social media

Μια 20χρονη γυναίκα συνελήφθη τη Δευτέρα 14/1 ως υπεύθυνη για το θάνατο του 26χρονου φίλου της στις 23 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με το αστυνομικό τμήμα του Όστιν, το ζευγάρι προσπαθούσε να φωτογραφηθεί «ως Bonnie και Clyde» ώστε να αναρτήσει τις φωτογραφίες στα social media. Στις φωτογραφίες θα πρωταγωνιστούσε και ένα πραγματικό όπλο, το οποίο αποδείχθηκε μοιραίο. Καθώς ο Charles Allen προσπαθούσε να φωτογραφίσει την Autumn King, το ημιαυτόματο τυφέκιο Mossberg .22 εκπυρσοκρότησε τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

«Η Autumn είπε ότι ο Eric έπεσε στο πάτωμα, εκείνη όμως νόμιζε πως "έπαιζε" και του είπε να σηκωθεί», αναφέρει η έκθεση της αστυνομίας.

«Ούτε καν τράβηξα τη σκανδάλη, ίσα που την άγγιξα», είπε χαρακτηριστικά στους αστυνομικούς.

Όταν διαπίστωσε πως ο σύντροφός της αιμορραγούσε, προσπάθησε να τον μεταφέρει στο αυτοκίνητο ώστε να τον οδηγήσει στο νοσοκομείο, δεν τα κατάφερε όμως και έτσι κάλεσε την αστυνομία.

Η 20χρονη είπε στους αστυνομικούς ότι το όπλο ανήκε στον Allen, ο οποίος της είχε πει πως τα όπλα του είναι πάντα άδεια.

Ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού KXAN, αναφέρει πως στο σημείο του περιστατικού εντοπίστηκε κινητό τηλέφωνο στο οποίο υπάρχει βίντεο που δείχνει το ζευγάρι να καβγαδίζει 16 λεπτά πριν γίνει η κλήση στην αστυνομία. «Με βάση τα όσα δείχνει το βίντεο ο καβγάς τους έχει να κάνει με το ότι και οι δυο απατούσαν ο ένας τον άλλο» αναφέρει η ένορκη κατάθεση.

Η King οδηγήθηκε τη Δευτέρα 14/1 στη φυλακή της Κομητείας Τράβις και αντιμετωπίζει κατηγορία για ανθρωποκτονία δευτέρου βαθμού.

 

newsbeast

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα