Βίασε την κόρη του κατά λάθος την νύχτα του γάμου του

Βίασε την κόρη του κατά λάθος την νύχτα του γάμου του

Ένοχος για τον βιασμό της κόρης του τη νύχτα του γάμου του κρίθηκε ένα άνδρας στη Δανία, αφού πρώτα αρνήθηκε τις κατηγορίες λέγοντας πως την μπέρδεψε με τη γυναικά του.

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη τον Αύγουστο, σε περιοχή έξω από την πόλη Κόλντινγκ, στη νότια Δανία.

Η 20χρονη, την οποία ο 50χρονος είχε αποκτήσει από προηγούμενο γάμο, κατά τη διάρκεια της δεξίωσης,  κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.  

Τότε ο πατέρας της μαζί με κάποιον άλλο καλεσμένο τη μετέφεραν στη νυφική σουίτα και τη βοήθησαν να ξαπλώσει στο κρεβάτι προκειμένου να αισθανθεί καλύτερα. Περίπου 90 λεπτά αργότερα, ο πατέρας ξάπλωσε δίπλα, ενώ στο ίδιο κρεβάτι από την άλλη πλευρά κοιμόταν η σύζυγός του, έχοντας και εκείνη καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Ο 50χρονος ισχυρίζεται πως δεν θυμάται τίποτα από όσα συνέβησαν μετά, και αρνείται όλες τις κατηγορίες για βιασμό.

Ωστόσο από την έρευνα διαπιστώθηκε πως στο διάστημα από τις 4 το πρωί έως τις 4:45, ο πατέρας έπιασε την κόρη του κι όταν εκείνη του είπε να σταματήσει και προσπάθησε να σηκωθεί, εκείνος την πίεσε βίαια στο στήθος.

 Παρά τις ικεσίες του να την αφήσει, ο 50χρονος δεν σταμάτησε. Σο δικαστήριο αρχικά υποστήριξε ότι δεν θυμόταν τίποτα, ενώ στη συνέχεια είπε ότι την πέρασε για τη σύζυγό του.

Συγκλονίζει ο μεταξύ τους διάλογος:

«Δεν μπορώ να δεχτώ όσα μου λες. Σου ζήτησα ήρεμα να με αφήσεις, αλλά συνέχισες. Φώναξα, αλλά συνέχισες. Σε χτύπησα, συνέχισες», είπε η 20χρονη.

«Λυπάμαι» απάντησε ο κατηγορούμενος. « Ήταν ένα λάθος. Λυπάμαι. Νόμιζα πως είναι η γυναίκα μου. Μπορούμε να διατηρήσουμε την επαφή μας; Λυπάμαι».

Σύμφωνα με πληροφορίες, πατέρας και κόρη είχαν διακόψει για μεγάλο διάστημα τις σχέσεις τους, ωστόσο την περίοδο των Χριστουγέννων συναντήθηκαν ξανά και η 20χρονη προσκλήθηκε στο γάμο.

Η απολογία του 50χρονου δεν έπεισε το δικαστήριο, το οποίο τον έκρινε ένοχο για βιασμό, επιβάλλοντας ποινή φυλάκισης 2,5 χρόνων.

 

 

ant1news

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα