Μάζεψαν 114.000 ευρώ για τον Γάλλο μποξέρ που γρονθοκόπησε τα ΜΑΤ

Λίγες μόνο ώρες χρειάστηκαν στους Γάλλους για να συγκεντρώσουν μέσω διαδικτυακού εράνου το ποσό των 114.000 ευρώ για τον μποξέρ που γρονθοκόπησε αστυνομικό κατά τη διάρκεια κινητοποίησης των «κίτρινων γιλέκων».

Η είδηση ότι ο μποξέρ, το βίντεο με την επίθεση του οποίου σε αστυνομικό έκανε τον γύρο του κόσμου, αναζητείτο και τελικά συνελήφθη από τις αρχές, οδήγησε μία ομάδα Γάλλων στη δημιουργία μίας πλατφόρμας συγκέντρωσης χρημάτων για τα δικαστικά του έξοδα.

Ο διαδικτυακός έρανος «κατέβηκε» από τη σχετική πλατφόρμα μετά την δυσαρέσκεια που εξέφρασαν πολιτικά πρόσωπα της χώρας.

Αναφορικά με το περιστατικό, ο 37χρονος μποξέρ δήλωσε ότι αντέδρασε οργισμένα όταν δέχτηκε δακρυγόνο στο πρόσωπο, ο ίδιος και η σύζυγός του, κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης. «Αντέδρασα άσχημα», παραδέχτηκε ο ίδιος, τονίζοντας όμως ότι έχει γίνει μάρτυρας της αστυνομικής καταστολής κατά διαδηλωτών.

«Διαδηλώνω για όλους τους συνταξιούχους, για το μέλλον των παιδιών μου, για τις ανύπαντρες μητέρες για όλα όσα παλεύουμε. Είμαι με τα κίτρινα γιλέκα. Έχω των θυμό των ανθρώπων σαν εμένα, γιατί είναι πάντα οι μικροί άνθρωποι που πληρώνουν», ανέφερε σε δήλωσή του.

 

topontiki

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα