Κίτρινα γιλέκα: Σοκαριστική εικόνα από τραυματία διαδηλωτή!

Για μια ακόμη φορά οι διαδηλώσεις από τα κίτρινα γιλέκα στο Παρίσι συνοδεύονται από επεισόδια. Σοκαριστική εικόνα ενός διαδηλωτή που δείχνει στην κάμερα ένα απίστευτο εξόγκωμα στον μηρό του. Δακρυγόνα και απίστευτη ένταση ξανά στην γαλλική πρωτεύουσα. 

Κίτρινα γιλέκα… κεφάλαιο έβδομο! Για ένα ακόμη σαββατοκύριακο χιλιάδες διαδηλωτές έχουν κατακλύσει το Παρίσι, με τον Εμανουέλ Μακρόν να έχει αποδειχτεί ως η… απόλυτη persona non grata του συγκεκριμένου κινήματος.

Ενός κινήματος που ξεκίνησε με διαμαρτυρίες για τις αυξήσεις στα καύσιμα, αλλά κατέληξε σε μια γενικευμένη αποδοκιμασία του Γάλλου προέδρου, τον οποίο εδώ και εβδομάδες πια καλούν να… πάει σπίτι του.

Δείτε ζωντανή εικόνα από τις διαδηλώσεις με τα κίτρινα γιλέκα στο Παρίσι

 

Η ένταση στο Παρίσι δεν λείπει για μια ακόμη φορά. Τα κίτρινα γιλέκα έχουν ξεχυθεί στους δρόμους και τα επεισόδια δεν λείπουν. Οι αστυνομικές δυνάμεις κάνουν χρήση δακρυγόνων, ενώ οι διαδηλωτές πετούν αντικείμενα εναντίον τους.

Εικόνα σοκ!

κίτρινα γιλέκα

Την ίδια ώρα, η εικόνα ενός διαδηλωτή στο Παρίσι είναι πραγματικά συγκλονιστική. Οι εικόνες είναι από την live κάλυψη της διαδήλωσης, από το Russia Today.

Ξαφνικά, στο πλάνο εμφανίζεται ένας νεαρός, ο οποίος κατεβάζει το παντελόνι του και αποκαλύπτει ένα απίστευτο εξόγκωμα στον μηρό του, χωρίς να έχει γίνει ακόμη γνωστό πως προκλήθηκε ο τραυματισμός του.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα