Σκότωσε τον γιο της γιατί την κακοποιούσε

Μια ηλικιωμένη στην πόλη Χαμπάροφσκ της Ρωσίας σκότωσε τον γιο της, χτυπώντας τον στο κεφάλι με μεγάλο τηγάνι. Στη συνέχεια, χρησιμοποίησε ένα ηλεκτρικό πριόνι για να τεμαχίσει το πτώμα του σε 70 κομμάτια, τα οποία τοποθέτησε σε πλαστικές σακούλες.

Η 63χρονη λογίστρια Λουντμίλα Ρ. κρίθηκε ένοχη για τη δολοφονία του γιου της, αλλά γλίτωσε τη φυλακή επειδή εκείνος την είχε κακοποιήσει επανειλημμένα και είχε κάνει τη ζωή της «κόλαση».

 Μάλιστα, κάποια στιγμή ο 42χρονος άνδρας προσπάθησε να την βιάσει πάνω στο μεθύσι του, αφού την μπέρδεψε με την πρώην σύζυγό του, όπως είπε η ηλικιωμένη στους αστυνομικούς.

Η 63χρονη είχε στο παρελθόν παρακαλέσει την αστυνομία να την προστατεύσει, αλλά οι αστυνομικοί είχαν απλώς κάνει σύσταση στον γιο της.

Οι γείτονες ήταν εκείνοι που κάλεσαν την αστυνομία όταν αισθάνθηκαν τη «μυρωδιά ενός νεκρού σώματος» από το διαμέρισμά της.

Εκείνη είπε στους αξιωματικούς ότι οι πλαστικές τσάντες περιείχαν «σάπιο κρέας αρκούδων» που έφερε ο γιος της από ένα ταξίδι κυνηγιού.

Αλλά η αστυνομική έρευνα έδειξε ότι υπήρχαν ανθρώπινα άκρα σε μια τσάντα και η γυναίκα ομολόγησε και τέθηκε υπό κράτηση. Τότε είπε στους αστυνομικούς την αλήθεια, ότι η σύζυγος του γιου της τον πέταξε έξω από το σπίτι τους κι εκείνος πήγε να μείνει με τη μητέρα του. Μια μέρα, τον Αύγουστο, της επιτέθηκε και την κακοποίησε. «Πήρα ένα τηγάνι και τον χτύπησα στο κεφάλι», είπε η ηλικιωμένη. Εκείνος κατέρρευσε και έμεινε στο πάτωμα για μια μέρα. Έπειτα μαχαίρωσε επανειλημμένα το νεκρό σώμα του, αγόρασε ένα ηλεκτρικό πριόνι και το τεμάχισε. Μετά από μια εβδομάδα, άρχισε να βγαίνει η ενοχλητική μυρωδιά από το διαμέρισμά της, ενώ οι γείτονες διαμαρτυρήθηκαν για τη μυρωδιά.

topontiki

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα