Ποια είναι η πραγματική κατάσταση της υγείας του Μάικλ Σουμάχερ

Ποια είναι η πραγματική κατάσταση της υγείας του Μάικλ Σουμάχερ

Kαθώς πλησιάζει η ημερομηνία που θα συμπληρωθούν πέντε χρόνια από τον σοβαρό τραυματισμό του Μάικλ Σουμάχερ στο κεφάλι, πέντε χρόνια με ελάχιστη ως μηδαμινή πραγματική ενημέρωση για την πορεία της αποθεραπείας του, είναι σαφές πως αρχίζει το ετήσιο… πάρτι από συγκεκριμένα ΜΜΕ. Και φέτος άρχισε νωρίς.

Σύμφωνα με τη Daily Mail «o Σουμάχερ δεν βρίσκεται ξαπλωμένος σε ένα κρεβάτι. Ούτε η επιβίωσή του βασίζεται από μηχανήματα.

Αντίθετα πιστεύει πως δέχεται εκτεταμένη φροντίδα και θεραπεία που εκτιμάται πως κοστίζει περισσότερες από 50 χιλιάδες αγγλικές λίρες την εβδομάδα».

Τίποτα περισσότερο. Δεν αναφέρεται κάποια μαρτυρία, κάποια πηγή, μόνο μία… αίσθηση, αναφέρει το Newsauto.

Κι αν για τ’ ότι δεν είναι διασωληνωμένος, έχει επαφή με το περιβάλλον, κάποιου είδους επικοινωνία και πως η αποθεραπεία του κοστίζει πολύ είναι στοιχεία που λίγο-πολύ γνωρίζουμε ή αποδεχόμαστε βάσει των ψηγμάτων πληροφόρησης που έχουν υπάρξει αυτή την πενταετία, θυμίζω πως πριν μερικούς μήνες η οικογένεια Σουμάχερ κέρδισε δικαστική κόντρα με μέσο που υποστήριζε πως ο Σούμι μπορεί να περπατήσει.

Από τότε φυσικά πολλά μπορούν να έχουν αλλάξει αλλά δεν παρουσιάζεται το παραμικρό στοιχείο που να πείθει πως ο συντάκτης του αρχικού άρθρου έχει πρόσβαση εντός των τειχών της έπαυλης Σουμάχερ και πως μπορεί να πιστοποιήσει κάτι τέτοιο.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα