Ένταση στο παλάτι! Έξαλλη η Kate Middleton με τη Μeghan Markle!

«Τεταμένο» φαίνεται ότι είναι το κλίμα στο βρετανικό παλάτι. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εφημερίδα Sun, Kate Middleton και Meghan Markle δεν διανύουν και την καλύτερη περίοδο όσον αφορά τη μεταξύ τους σχέση.  

Η Δούκισσα του Cambridge είναι έξαλλη και εξαγριωμένη με τη Meghan, καθώς τον Μάιο που μας πέρασε λίγο πριν τον γάμο της,  εκείνη φημολογείται ότι επέπληξε μία από τις βοηθούς του προσωπικού της Kate.  Και αυτό την έκανε έξω φρενών, με αποτέλεσμα να σχηματιστεί και να δημιουργηθεί αυτή η μεταξύ τους κόντρα. 

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν πως η Kate είπε στη Meghan: «Είναι το προσωπικό μου και τους μιλάω εγώ».

Το δημοσίευμα αυτό για τη ρήξη ανάμεσα στις δύο δούκισσες έρχεται μόλις λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση του παλατιού, πως ο Harry και η Meghan θα φύγουν από το παλάτι. «Είναι μια δύσκολη και περίπλοκη κατάσταση, όμως είναι αποφασισμένες να διατηρήσουν μια θετική σχέση αν και είναι προφανώς πολύ διαφορετικές στην προσέγγιση των πραγμάτων», αναφέρει πηγή. Το παλάτι του Kensington ωστόσο, εξακολουθεί να μην επιβεβαιώνει τα γεγονότα.

Σημειώνεται επίσης, πως η Kate έφυγε κλαίγοντας από τον χώρο τη στιγμή που έκανε το τελευταίο της fitting για το φόρεμα του γάμου η Meghan Markle. 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα